Prosvetari na ulici, ministar preti smanjenjem plata

Tri sindikata obrazovanja za sutra najavila štrajk u školama i protestni skup ispred Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Da su svi direktori i nastavnici u celoj Srbiji izasli na ulice pocetkom septembra kad je pocela samovolja ministra u slucaju Skole Svetozar Miletic u Zemunu neko u vlasti bi se prizvao pameti i smenio tog minstra koji pametuje iz stolice menadzera u privatnoj skoli. Pa ni sada se nastavno osoblje i direktori osnovnih i srednjih skola nemogu prizvati pameti i ustati u zastitu svojih prava nego se natezu sa sindikatima koji kao stite njihov interes. A oni u stvari zive na xasoj grbaci kao i svi sindikati u ovoj zemlji Jel cekate da roditeli treba da se bore za istinu i pravdu u prosveti umesto vas.

  2. G ministar moze(ako oce ) odmah da nam ispusi trimtuti tuki,mislim moze odmah a moze i posle kad ga nabijemo na kolac zbog sramne veleizdaje naroda i drzave

  3. Da je debeli Seselj prisutan mogao bi /po svom starom radikalskom obicaju/ sve nastavnike da rukama i nogama /pogotovo/ izudara i pretuce. To su sve "srpske
    izdajice" koje kao Seselj nemaju platu od po 2.000 eura mesecno.

  4. Pa oni stvarno nisu normalni plate i penyije trebaju da se pove““aju, a ne da se smanjuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.