Protest ispred Ambasade Rusije u Beogradu zbog smrti Navaljnog: Građani polažu cveće, grle se i plaču

Ostavite komentar


  1. Zapad i NATO nam otimaju zemlju, bombarduju nas a u Rusiji nema demokratije?? Ja sam opet za Rusiju nego za bombe!!

  2. Žalosno šta se dešava u „našoj“ „majčici“ Rusiji. Jeftinija glava nego glavica kupusa.Molimo se Bogu da i faraon ne krene putem patuljaka iz Kremlja.Mada i kod nas ima dosta ne rešenih slučajeva.

  3. Srbija ima svoje lopove, doduše komunistička i ruska škola.. Ali nisu nama Rusi krivi nego lopovi i pokvarena elita.Naravno,glupi glasači imaju svoj deo odgovornosti..

  4. Почетком руске агресије на Украјину, Срби су се окупљали пред Амбасадом РФ у знак подршке тој агресији којом приликом су млатарали руским заставама уз узвикивање пароле “Срби и Руси, браћа заувек“ на шта им је аплаудирано од стране особља амбасаде са прозора исте, уз гласну руску музику коју су пуштали преко разгласа. Данашњим скупом руских грађана одбеглих из “демократије“ руског гулага, на ироничан начин је доказана и показана размера фарсичне, трагикомичне подршке руској агресији

  5. Putinov režim ubija neistomišljenike i borce za istinu i demokratiju. Ruska agresija se nastavlja na svim nivoima. Poželimo im totalni neuspeh.

  6. Srbija bi trebala da se drži po strani u sukobu velesila. I tako smo već prepolovljeni. Rusi koji su protivnici vlastima u Rusiji neka iznose svoje stavove a našu decu neka ostave na miru.

  7. Vecina naseg izmanipulisanog naroda bi volela da i ovde bude tako a cini mi se da nismo daleko od toga. Takodje bi volela da rusi osvoje celu Evropu ali i dalje da vozi BMW, nosi Roleks, skoluje decu na zapadu, evre u slamarici, turisticki na zapad, plate kao na zapadu itd. E moj narode, ne dao vam bog da dodjete pod rusku cizmu, plasili bi se samog pomena te agresorske neslobodne zemlje. Zato su se zemlje bivseg SSSR priklonile zapadu jer znaju kroz koji teror su prosle. Tesko onom koga rus brani i Kinez hrani.

  8. A gde su protesti za nekoliko desetina ubijenih Palestinaca, od toga nekoliko hiljada nevine dece?!

  9. Ako bi gledali samo ko je na vlasti u nekoj Zemlji mi bi bili visoko rangirani kao najgori. Ovde se radi o pravoslavni narodu koji nam je puno bliži od onih koji su nas zaspali kasetnim bombama, zato nije lepo etiketirati ljude na rusofili i ostale. Nadam se da svako normalan prvo voli svoju Zemlju pa tek ostale. Batalite više to!

  10. Nećete valjda „kritičnu masu“ za svrgavanje Putina da prikupljate po Dorćolu i Vračaru?! To se gospodo rešava na licu mesta. Nama ovde teško da pomažete u našim problemima, naprotiv samo nam dodatno zagorčavate život zbog poskupljenja poslovično alavih srpskih trgovaca i stanodavaca.

  11. Naravno da je kriv Putin, ko drugi. On je kriv i za sunceve pege, globalno zagrevanje, smrt Gonzala Lire u zatvoru Zelenskog, Dzona Kenedija, Milosevicevo ubistvo u Hagu, za Epstinovu smrt u zatvoru. Kad se resimo Putina, bice meda i mleka i Milka cokolade.

  12. Nesrećni Rusi nisu u stanju da u 21. veku obezbede smenjivost vlasti. Navaljni je heroj jer se vratio u Rusiju kada je bio na lečenju u Nemačkoj posle trovanja od strane Putina. Na stranu kakve su njegove ideje, nisam do kraja upoznat, ali da se vratio u majku Rusiju i potpisao sebi smrtnu kaznu, to je nesumnjivo. Čovek je junak ponavljam.

  13. Izbore pokradoše, Kosovo predadoše, Rio Tinto dovode, oko mene padaju i mladi i stari od raka….
    Zabole me i za Navaljnog i za Putina…Koji izlivi mržnje protiv Rusa

  14. Ovo se donekle može porediti sa „rušiteljima“ Miloševića na ulicama Ciriha, Njujorka, Beča, Rima…odbeglim od njegove „vladavine blagostanja“. A urušio se tek kada su NATO projektili počeli bukvalno da nam zuje oko ušiju a do tada „zlatno doba“ ali za hohštaplere i retardirane raznovrsnih profila. Čuj, „branio srpstvo“! Gde god je „branio“ srpstvo je ili nestalo ili završilo u rezervatima kakve neki- u zabludi ili iz zloupotrebe – nazivaju državama. Tako da bili mi simpatični ili ne, vama Rusi ne bih poželeo takav rasplet događaja. Pogotovu što nisam siguran da li bi i ovde od nas neko „pretekao“ u takvom scenariju.

  15. A protesti povodom smrti Gonazala Lira ništa-
    Protesti protiv zatvaranja Asanža ništa.
    Čudno je kako je demokratska svest selektivna.

  16. Izgleda da ovi nisu čuli za Gvantanao i da ga drži „najveća demokratija na svetu“.

  17. На жалост,и ми имамо своје Алексеје,Оливер па Цвијан и још неки.Руска и Српска демократија убијају своје противнике.

  18. Osetili smo mi zapadnu,,demokratiju,slobodu i ljudska prava“1999god.neka hvala,izmedju dva zla ipak biram Rusiju,nisu nas bombardovali.

  19. Velikan poput nasih Kandicke,Biserko,Canak,Draskovic,Ceda,Lukovic boraca da nam svima bude dobro.

  20. Od svih bivsih komunistickih zemalja, samo jos Rusija i Srbija propagiraju ideju da su one oslobodile Istocnu Evropu od fasizma. Dokle god njihovi sledbenici veruju da je zamena fasisticke diktature, komunistickom oslobadjanje, te zemlje nemaju sanse da se nazovu ‘demokratskim’.

  21. A sta ako je umeo prirodnom smrcu srcka boravio je u najgorem zatvoru u svetu neka mu je laka zemlja saucesce porodici i deci!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.