Protest protiv policije u Šapcu: Hapšenje za huligane i nasilnike 

Ostavite komentar


  1. Zelenovic nas navukao da blokiramo most u Sapcu jer je usvojen zakon o eksproprijaciji i zbog Ria Tinta,a u stvari je hteo da izazove nerede jer je znao da ce autobusi SNS u to vreme ici u Arenu
    Znaci svi su ista bagra

  2. @Šabac
    Znači, opravdavate huligane sa palicama koji su tukli ljude.? Šta pričate vi? Ne može niko da izazove nasilje kod nekog ko nije nasilnik. To vam je ko ono „silovana jer je nosila kratku suknju“. Je l’ vi razumete koncept protestovanja? Pa šta ako su blokirani SNS autobusi i treba da budu. Protest nije šetnja po modnoj pisti i pozeraj nego ometanje vlasti ili onoga protiv koga god da se protestuje na direktne i indirektne načine da ga naterate da nešto uradi i ispuni vaše zahteve. To je legitimno, prebijanje ljudi nije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.