Protest ispred REM-a, više od 42 hiljade potpisa građana protiv rijalitija

Ostavite komentar


  1. se slažem, ali teško će se stati na put rijalitijima, koji većinom gledaju neobrazovani ljudi. Dobijaju red rijalitija, a onda se rijaliti prekine i dobiju kzn i AV i tako redom. Evo Happy TV je dobila opomenu za oralni seks i za vredjanje od strane tzv. novinara Marića na nacionalnoj osnovi, uvaženog profesora. Znači sve je jasno. Dokle god kazna ne bude bar 7 dana neprikazivanja rijalitija i sadržaja seksa, nasilja, alkoholisanja, psovki, nema pomaka. Verujem da su članovi REM-a iz tog miljea, ali nemaju hrabrosti da i sami učestvuju, pa bar blage „kazne“ moraju da odrede. Uostalom, gledajući šta se sve dogadja u ovoj zemlji, zaključujem da je Srbija baš jedan veliki rijaliti. Dok glavni akteri tog velikog rijalitija ne budu oterani na smetlište, gde i pripadaju, zalud potpisi i peticije. Lično sam potpisala peticiju još pre nekoliko godina i?????????? Ništa.

  2. Nema ništa od toga.Ako ukinu rialitije možda narod počne da razmišlja a to nijedna vlast ne voli.Samo zablesavljen glasač je dobar glasač.

  3. licno sam protiv tih bljuvotina kao sto su farme parovi i slicne. ali ako je ovo sto vidim na slici taj protest neka ostanu ne moraju nista ni emitovati osim tih gluposti.

      1. Prvi rijaliti u srbiji je bio Veliki Brad, prvo emitovanje 2006. na televiziji B92. Kakve veze ima to sa SNS-om?

    1. CIA snajka CIA……al se lepo primilo……. sta fali????
      Narod i vlast voli zaglupljivanje!!!
      Uspesno smo se vratili u 90-te!!!

      1. Uspešnije nego devedesetih. Devedesetih na TV nije bilo ovakvih bedastoca. Čak šta više, devedesetih su snimljene odlične serije koje se repriziraju izgleda do beskonačnosti. Snimani su i odlični spotovi, neponovljivi. Ovakvi rijaliti programi u kojima se ljudi zarad nekakvih para spuštaju na najniži mogući nivo, devedesetih su bili nezamislivi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.