Protest naučnika na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu: Ne pristajemo na otkaze u nauci

Ostavite komentar


  1. Pa pogledajte zaposljavanja u poslednjih godinu dana, najlosiji kandidati dobijaju poslove u visokom skolstvu, a sad bi jos da budu za stalno zaposleni da ne bi imali proveru na svakih 4-5godina. Pa dokazite se!

  2. Posle ovakvih komentara, mogu samo da porucim mladim naucnicima, sto pre bezite odavde!!!

  3. @Profesor najlosiji se primaju preko veze u nastavu, a ne u nauku. Za napredak u nastavna zvanja treba zaista minimalan naucni doprinos.

  4. @Profesor @Limes
    U nastavu se čak više ni ne primaju najlošiji preko veze, već otvoreno sinovi i kćerke, snaje i zetovi profesora po dinastičkom principu. U nauku idu entuzijasti

  5. jednog instituta stalno zakazuje sendice naucnog veca u vreme protesta

  6. jasno da zakazuje u dogovoru sa celnicima. Taj sve moze. Pogledajte njegove ugovore o radu. Oterao akademika u penziju, ukrao ceoveku projekat leptiri i hoce da vlada dozivotno. Da li podseca na nekog?

  7. Jasno je da protiv takvih direktora treba da se borimo. Politicki su podobni a za rukovodjenje totalno nepodobni. Covek je umislio da je car koji ce dozivotno da vlada gvozdenom rukom uz pomoc svoje svite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.