Protest Ne da(vi)mo Beograd, tražili ostavku Malog

Okupilo se nekoliko hiljada građana

Ostavite komentar


  1. Kolika je dnevnica ? ionako mi slobodan dan danas, mogu nes i da zaradim…

  2. Zasto nigde u tekstu ne pise broj ucesnika ovog protesta? Koji li je razlog.

  3. Gde ima botova tu ima i pune pelene. A jos ce punija biti posle izbora, sta li Vuk
    jeremic misli Savamali, kalkulantski cuti, isti magarac ko i oco AV…

  4. Beograđani Moraju da se izbore da im Na Čelu grada, nebude NIKO OD ,,NEKIH TAMO IDIOTA,, u VIDU,,,NAMESNIKA,,KADROVIKA,,MU.mMAKAR BIO I,,ETIČKI DOKTORANT,,PRVI U ISTORIJI GRADA..

  5. Najbolji saradnik je onaj koji uopšte ne zna da je saradnik, staro je geslo UDBe. Ovo pranje Vučićeve biografije pred izbore je tragikomično – za pralje je odabrao svoje najljuće protivnike.

  6. Botovi i centrala vise i ne znaju sta da pisu. A voleli bi da mogu da se pridruze zutoj patki umesto da jedu bajate sendvice i pisu ode balkanskom autokrati i demagogu AV. Botovi imate izbor, pridruzite nam se umesto da se ponizavate sa pisanjem snishodljivih komentara. AV i SNS ce biti proslost a gde cete vi onda?

  7. Jad i beda botova: znaju da se ovde okuplja intelektualna elita i da su njihovi komentari plitki i provaljeni, ali i dalje ih ostavljaju.

  8. Ova iniijatva treba da se deklarise kojem pokretu pripada ili stranci ili nek naprave svoju pa da vidimo koji im je prgram

  9. Био сам на протесту, и провео два сата међу нормалним, културним и цивилизованим светом. По мом мишљењу било је око десет хиљада присутних. Видео сам тамо и уваженог глодура Данаса Дражу Петровића. Очекујем да напише колумну поводом овог догађаја.

  10. Uopste ne podrzavam proteste ,pogotovu ne takve vrste gde opozicija ne birajuci sredstva,pokusava da na svaki nacin destabilise vladajucu stranku. Cilj ne opravdava sredstvo ,po mom misljenju.

  11. Stalo je Vama do ostavke Malog kao do lanjskog snega drugo je Vama cilj ,da napravite haos po Srbiji.

  12. Ovakvo setanje ulicama i negodovanje protiv vlasti koristi najvise protivnicima Srbije koji su zadovoljniji sto smo mi Srbi vise razjedinjeni.

  13. Znamo da je to sve opozicija, i Inicijativa s e registrivala kao stranka, njihovo je prabo da šetaju, to što su manjina njihov je problem.

  14. Posteni i radni ljudi nece uvek nesto zamerati i protestovati kao ove dangube iz NEDAVIMO BEOGRAD i njihovi finsijeri iz opozicij,vec ce davati nove ideje i sprovoditi te ideje u delo.Najlakse je filozofirati i pametovati iz kafica ili od kuce iz fotelje,uradi i dokazi da si bolji od Aleksandra Vucica i SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.