Protest sindikata vojske i policije 11. decembra

Ostavite komentar


  1. @Rodoljub, interesantno kako vi botovi gledate svaku situaciju drukse nego normalni gradjani. Vojnici i policajci se bore za svoje egzistenciju, da rane svoju decu, da im daju krov vise glave, a ti, i slicni kao sto si ti, govorite o NATO. Ja ne vidim vezu, mozda zato sto nism SNS bot?

  2. Podržavam sindikat vojske i policije. Njihov položaj je ponižavajući, a komentar Premijera na njihove zahteve je krajnje bezobziran i bahat. Bahatost ove vlasti je već prevršila meru jer se ponašaju kao gospodari života i smrti. Nude novac stranim poslodavcima za radnike koji rade na određeno vreme suprotno Zakonu o radu i zatim dobiju otkaz kada se poslodavcu ćefne, a za naše ljude koji pošteno obavljaju posao nema para.

  3. kakva simbioza kontrolisanih sindikata, kao malo štrajkujemo da dobijemo još od gazde, pa da mirno glasamo

  4. Mnogi gradjani vas posržavaju,samo napred,ovde izgleda bez štrajka i protesta ništa se ne dobija,takav je sistem napravljen,a upravlja jedan čovek,za koga ne postoje ni zakoni ni skupština,sve se radi perfidno.

  5. Mislim da bi sada trebali da se priključe i ostali sindikati: Prosveta, Zdravstvo,…., kao i pokret Ne da(vi)mo Beograd, pa i studenti, koji se danas bore samo za rok više i smanjenje uslova za narednu godinu. Da izađe na ulicu što veći broj i pokaže "Vođi" šta misle o njemu.

  6. Ни албанска голгота када војска није имала шта да једе није изазвала побуне, дезертерства и штрајкове па се с правом можемо запитати шта нам се ово данас дешава у полицији и војсци. Очигледно је да данас полиција и војска представљају терет за државу.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.