Protesti i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Smederevu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Bravooo! Daleko sam, ali sam svim srcem i dusom sa vama! Nista ni svesni koliki je znacaj ovog bunta! Sa vama pocinje oslobadjanje celog sveta! Ovde gde sam ja ugusise nas kao u gasnoj komori pomocu 5G mreze i geoinzenjeringa. Planeta Zemlja se gusi i ljudi imaju simptome trovanja gusenjem, a ne covid!

  2. Ove „sile mraka i bezumlja“ iz Kragujevca, baš fin neki svet, nisu želeli ni travu da izgaze ispred skupštine, jer su je i sami platili.

  3. Saznali smo da je bivši radikal a današnje sve i svja naučio za 20 godina jednu lekciju:našim novcima će braniti vlast do poslednjeg građana Srbije.Nema novca za lečenje ali krvnici su naoružani do zuba,željni naše krvi.
    Da li vam je patrijarh unapred dao razrešenje od grehova pa sa blagoslovom bijete goloruki narod kao u Srebrenici.
    Zemljo,otvori se!

  4. Zasto smanjuejete broj izaslih na prostest u Nisu? Gotovo jedna trecina Nislija je izasla na proteste, najmasovniji protest od ’90-ih. Protesti su izgledali kao 1996. Za koga vi radite, za Vucica? Novinari dodju na samom pocetku proetsta ili samom kraju i objave sliku iz ugla koji minimizira broj ucesnika. Stara prica is ’90-ih.

  5. Bruka, debela bruka.

    Pa zar vi Nišlije nemate svoje ja nego se povedoste za Beogradjanima da pokazujete šta mislite. Pa kako vam nije jasno da je nameštaljka u pitanju. Vi da duvate u pištaljku a oni će da skupljaju poene.

    Ništa tu nema za vas. Kako ne vidite da je sve u Bgd: i valst, i pare, —, sve, sve. Za nas ne ostaju ni okrajci. I to traje decenijama. Plačka se cela Srbija a u korist Beograda. Znam to vidite i zato ne vatajte se u kolo sa Beogradjanima. Oni samo izazivaju nestabilnost. Posvadjani su i izmedju sebe. I na kraju može da se desi samo „Sjaši Kurta da uzjaše Murta“, i to Beogradjanin.

    Ja zato mislim da treba da se

    BEOGRAD OTCEPI od Srbije.
    Na referendumu da glasamo za to da se pod hitno otcepe.

    Dajte da nam se skinitu sa grbače. Dosta smo ih izdržavali.
    Hajde sada malo sami to rade. Da vidite kako to izgleda kada treba da proizvedeš i prodaš nešto smisleno.

    U Bgd se čuje slogan „Ne davimo Beograd“, što ostatak Srbije svakako ne radi.
    Hajde sada prihvate naš slogan „Beograde ne davi Srbiju“. Preterao si ga.

    Za ovaj predlog ima mnogo, mnogo razloga, koje ću vam ja sažeti u jednostvanu ocenu i zaključak:

    Nije Srbiji Kosovo najveći problem!
    Ne, nije.
    Beograd je Srbiji nerešiv problem, već decenijama.

    A sada je dogorelo do noktiju.

  6. Bila kutija cigara 70 din i goriva 85 din i plate penzije podnosljive,sada kutija 310 din gorivo najksuplje u regionu,akcize ,porezi,pljacke naroda,penzija i velikog nuacnika u sve se razume i o svemu odlucuje.Izbori preko mrtvih i sada placmo tu cenu.Dosta je bilo njegovog.Sada do kraja i nepopustati,svaki dan demontracije.Nemoze pokicija biti protiv naroda

    1. Zaboravio si ili nisi znao. Otkupne cene visnji su bile preko 100din a sada su 25din/kg. Narod, seljak, domacin nema zaradu, nema para da kupi hleb i plati sve poreze, doprinose,…….

  7. … u ovoj kori od banane državi policija je uvek bila režimska, tako da sama njena pojava iritira poštene i vanstranačke građnae.

  8. Necu uzimati sebi za pravo da ocenjujem ko je tu ko i sta je tu sta. Ostalo je jednostavno. Svim gradjanima koje je neka njihova muka izvela na ulicu treba omoguciti da to mirno rade. Postenim i vrednim ljudima nikad ne bi palo na pamet da ruse i razbijaju. Ove druge pohapsiti. Usput im reci NO NO i objasniti zasto to ne treba da rade onako kako to samo drzava ume. Procitao sam negde da nece biti dovoljno zatvora. Uzmite iskustva iz Vijetnama. Uzmete buldozer i negde iskopate duuugacak rov visine 2.5m i to prekrijete teskim resetkama. Eto resenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.