Protivnici kovid propusnica i večeras se okupili ispred stana člana Kriznog štaba Branislava Tiodorovića

Ostavite komentar


  1. Svadbe i „punoletstva“ mogu po ceo dan, nema zaraze a ako neko na službenom putu hoćd da popije kafu i ode u toalet taj će da izazove pandemiju Kovida.
    Ovi ljudi su definitivno opasni, gotovo sigurno su na platnm spisku Fajzera. Kon još nije otišao na robiju zbog onih 3 miliona vakcina za Ptičji Grip. U ovom trenutku je najvažnije smeniti Krizni Štab.

  2. Kada ćemo shvatiti da krizni štab ne odlučuje ništa i da su sve to Vučićeve odluke. Idite ispred skupštine pa protestujte .

  3. A šta ima dase komentariše valjdaće uskoro izbori paće narod dase izjasni dalisu mere bile uspešne i dobre.

  4. Gde su ostali članovi kriznog štaba, bar taj medicinski deo? Zašto ne zauzmu stav po ovom pitanju? Zašto dozvoljavaju šikaniranje ovih ljudi? Oni nisu ništa više krivi od ostalih članova. A pitanje je ko je i za šta kriv i ko vuče konce u maloj, jadnoj zemlji Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.