Prpa: Ćuruviji „presudila“ rečenica o haškoj optužnici protiv Miloševića

Ostavite komentar


  1. Pamtimo malog Aleka iz tog vremena. Postao je bezobrazniji, zlobniji i iskompleksiraniji lik. I eto sada je u punom sjaju. Uživaj narode u onome što si posejao, dok ne progledaš. Na Smajlovićku ne treba trošiti reči.

  2. Malo je onih koji su tako beskrupulozno i toliko „uspesno“ unovcili smrt Slavka Curuvije, poput Smajlovicke i Bujosevica.

  3. Ljilja Smajilovic i Dragan Bujosevic, su dva prazita koji se i danas kite tudjim perjem. Umesto da sa mesta na konjima su bili i jos uvek jesu, ucine sve da se sazna k o je ubio njihovog priajtelja i poslodavca, oni se se upustili u carsijske price, tipa rekla, kazala.

  4. NJEMU JE PRESUDILO TO ŠTO JE RADIO ZA DB PA POSLE VIŠE NIJE HTEO ALI NIJE POŠTOVAO ONO ŠTO SE ZOVU PRAVILA IGRE PA JE ČAK STIGAO I DO AMERIČKOG KONGRESA DA PLJUJE REŽIM.DRUGO KO JE PRPA,PRVO NIJE MU ŽENA A DRUGO VODI ARHIV OVE ZEMLJE A IMA VEZE SA STEJDEPARTMENOM,ŠTA NAM TO GOVORI.DAKLE OBELODANITE DA JE POKOJNIK RADIO U I ZA DB

    1. Po saznanju pretpostavljam da si ti isto radio za DB. Drugačije, odakle ti takva saznanja. A pošto vidim koliko si pismen i elokventan, jedino si tamo mogao da budeš egzekutor.

  5. Ne znam ali, samo, predosećam šta je „presudilo“ Ćuruviji. Ako neko, poput Ćuruvije, koji je bio javna ličnost, u jeku „ubijanja“ Srbije, koju su sistematski sprovodile SAD, EU i njihova „batina“ NATO, izjavi da, protiv predsednika države, koja je bila žrtva ovog zločinačkog udruženja, treba podići hašku optužnicu, sam sebe ističe kao cilj, mnogobrojnim unesrećenim ljudima, čija su deca stradala u zločinakom bombardovanju, bezbrojnim ludacima, kriminalnim organizacijama, kao i političkim oponentima, koji su spravom smatrali da je Srbija, nepravedno, godinama satanizovana i razapinjana na krst, da bi na kraju bila bombardovana. I danas se pitam, kako gospodin Ćuruvija, nije sličan predlog imao za Klintona i sve one zapadne lidere i funkcionere koji su se zalagali za bombardovanje Srbije, i učestvovali u tom zločinu, uprkos tome što je hznao da je napad izveden bez odobrenja UN? Smajlovićka i Bujošvić imaju pravo na svoje mišljenje i stav, kao i svi mi ostali gradjani Srbije..

    1. Loše predosećate. Pošto ste lepo elaborirali kako je Srbija bila žrtva devedesetih, možda da se prisetite i hiljada ubijenih Bošnjaka i Albanaca? Kada je počelo NATO bombardovanje, svakako nelegalno, Milošević je iskoristio situaciju i dok su padale bombe srpski policajci i paravojne jedinice su ubile oko 7000 hiljada i proterale 800.000 Albanaca sa Kosova. Samo što niko u Srbiji toga ne želi da se seti a kamoli javno kaže, jer bi ga linčovali. Srbi vole da kukaju i da uvek budu žrtve, pa je i vaš komentar u tom tonu.

  6. vec mi je dosta ovog titinog kadra. vucarala se sa curuvijom, pa sada prosipa price kao da je njegova zena. obicna glupaca, kome to treba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.