Prpa: Dokle ćemo osuđivati Radeta Markovića, a ne i nalogodavce?

Ostavite komentar


  1. Dobro, osudjeni su, 100 godina robije za jednog novinara, neka bude malo ili mnogo, svejedno.
    Sud, ni presuda, nisu otkrili pozadinu!
    Ono da je Curuvija bio domaci u kuci Milosevica, sedeo na dve stolice, opozicija i STISKAO Miri bubuljice – ima slika u medijima iz tog vremena.
    Ostaje nerazjasnjeno: je li Curuvija ubijen KAO NOVINAR ili kao kucni prijatelj porodice Milosevic, koji se nije zaustavio samo na tome, vec hvalisao o svom ljubavnom uspehu…
    I dalje se „shushka“ da je Curuvija DRUGI, a da je Kundak bio prvi, „pusten niz vodu“, zbog hvalisanja ljubavnim uspehom…

    1. Ko no bese ministar informisanja kada je Curuvija ubijen nismo valjda zaboravili.

  2. Da li će napokon ovakvi izveštaji o surovosti devedesetih,
    bar malo povući medije da ne pišu više hvalospeve pojedinim ‘’gigantima iz slavne srbske kulture’’ raznim ćosićima, pavićima, kaporima , erićima itd. Itd.
    i onima iz srbijanskih provincija, koji u strasnom ljubavnom grču s iznetim ovde nalogodavcem činiše zulum okolini bez trunke stida i srama?
    Oni se hvališe onda a Vi ih uzdižete sada…
    Ili je to od osme sednice sve državni posao: ubijati hrvate po srbiji, ubijati srbe po srbiji, ubijati albance po srbiji, ili trenutno tolerisati brutalnosti migranata-roma po srbiji?
    Nikada kraja, nikada suđenja i kažnjavanja!
    Sve se prelilo u normalnost jer se i dalje odrađuje posao?
    metak po metak – imetak!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.