U Srbiji odobrena Fajzerova vakcina, prve doze od 21. decembra

Izjavio ministar zdravlja

Ostavite komentar


  1. Vodeći zvaničnici donjeg i gornjeg doma američkog Kongresa dobiće vakcine protiv korona virusa ove nedelje pošto je lekar Kongresa obavestio članove da imaju prava da dobiju vakcine prema uputstvima o „kontinuitetu vlade“. Eto, ako mgu amerikanci, moze i srpska Vlada i Predsednik kao i clanovi Narodne skupstine, jer oni su veoma vazni za funkcionisanje vlasti u Srbiji.

  2. Kako je “ zbrzano“ puštena u promet ova Fajzorova vakcina na zapadu tako su je i naši „navrat nanos“ odobrili. Očigledno je dobro „podmazana“ iako dolaze upozorenja iz Kanade od strane zdravsvenih radnika da ona izaziva priličnu alergisku reakciju. Dobro reče Dr-.Nestorović da je on uopšte ne bi primio pošto nije dovoljno proverna na životinjama.

    1. Evo ja zivim U Kanadi i NIKO nije pominjao nikakve tegobe ili nepravilnosti. Cak je Trudo juce rekao da ce i on da primi vakcinu kada na njega dodje red i da veruje kanadskom timu doktora koji su odobravali vakcinu. Ne citajte tabloide, a za Nestorovica ne bih da pominjem: da li se neko na SVETU izlupetao kao on ?!!!

  3. Sad slušam na nekoj bosanskoj tv, njima stiže milion i nešto doza u prvom kvartalu 2021. godine. Eto koliko smo mi jaki

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.