Prvi reciklirani ležeći policajci u Čačku, pre Beograda

Konferencija “Industrija i održivo rušenje ili rešenje” okuplja stručnjake za reciklažu i preradu građevinskog otpada

Ostavite komentar


  1. Одговорила бих уваженим профеорима и нашим научницима,да одлив мозгова се може зауставити кад држава промени закон и кад буде реда у држави. Кад свака срука ради свој посао. Када за оно што раде али пре свега добију прилику буду плаћени. Кад руководиоци не буду имали аутономију која ствара анархију, тако да руководиоци запошљавају не стручне него фамилијарне.Па све губи вредност коју наочиглед не примећујете.Ови што добро једу имају хлеба без мотике. Та талентована омладина која нема везу има мотику али са њом може једва да се прехрани у Србији и одмах не вреди што су талентовани.Наша паметна деца и таленована да стекну неки ауторитет и поштовање друштва прво мора да буду слуге колико временски ће ако се запосле код приватника бити на пракси наравно не плаћени или нешто мало.У свим државним фирмама ако немаш везу немаш ни посао. Код нас наша је омладина рудник који се искоришћава. Код запошљавања једне озбиљне државе иде преко Бироа, који ће направити ред где која струка треба да ради. Код нас тога нема.Наши млади и паметни људи одлазе из земље и тамо наиђу на државу која зна да цени и плати посао који раде.Тамо ће обављати посао са сличним њима, бити тим и имати задовољство да раде. У добру се човек брзо навике тако да се они више и не враћају у своју земљу.Семинари конференције одлични говори предавања, све то имамо и за поштовање је, ви се потрудите као академски радници да се промени закон који ће омогућити да омладина остаје.Много тога треба да се промени

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.