PSG čekao Vučića ispred Pinka sa transparentom "Ko je ubio Staniku Gligorijević?" 1Foto: Pokret slobodnih građana

Članovi Pokreta slobodnih građana okupili su se večeras ispred zgrade televizije Pink, gde je gostovato predsednik Srbije Aleksandar Vučić i pokazivao snimke mafijaških ubistava, i razvili su transparent na kome piše “Ko je ubio Staniku Gligorijević”.

„Došli smo da dočekamo Vučića, koji će večeras javnost zastrašivati novim monstruoznim fotografijama i snimcima, da ga pitamo da li je doneo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i da li će javnost konačno dobiti odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević“, rekao je predsednik PSG Pavle Grbović.


Umesto toga, dodao je Grbović, on će večeras neuspešno pokušati da negira neraskidive veze vlasti sa klanom za čije stvaranje, rast i zaštitu je odgovorn režim na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

„Sramota je da predsednik države prikazuje na televiziji fotografije odsečenih glava i delova tela i da se to proglašava edukativnim sadržajem, dok sakriva dokaze o krivici svog stranačkog kolege, pravdajući time da su suviše strašni za javnost, kazao je Grbović“, saopštio je PSG.

On je istakao da Pokret slobodnih građana neće odustati od postavljanja tog pitanja sve dok porodica nastradale Stanike Gligorijević ne dobije pravdu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “PSG čekao Vučića ispred Pinka sa transparentom „Ko je ubio Staniku Gligorijević?“”

  1. Stvarno, odakle pravo predsedniku Srbije, da „skloni“ snimak ključna 2 minuta sa naplatne rampe,koji su presudni za utvrđivanje istine! Pravosuđe je „palo“ na ispitu, oslobađa „guzonjine“ sinove,koji “ Gaze“ decu na pešačkom prelazu ! Njihove „kolege“ su u Francuskoj osudili Sarkozija na 3 godine zatvora! Sramota da narod na ulici „isteruje“ pravdu!

  2. Covek jednostavno ima privatnu drzavu, a to smo mu svi mi omogucili. Prihvatanjem sendvica, crkavice koje deli i svega sto to sve prati. Na zalost, propadamo kao narod, u svakom pogledu…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.