PSG: Uhapsiti sve koji su raspirivali nacionalnu mržnju na utakmici Novi Pazar – Partizan

Ostavite komentar

  1. Ovako je bilo i na finalnoj utakmici futsala na dve utakmice u Pazaru,pedeset huligana iz Pazara je pred svaku utakmicu cekalo igrace FON-a ispred hale i pretili i vredjali.Na samoj utakmici je sada vec pokojni finansijer Pazara zvani Doktor vredjao i pretio igracu FON-a Pavlovicu za sta je bio kaznjen novcano.Onda su dosli u BEOGRAD I NASTAVILI SA ISTIM PONASANJEM CAK JE ISTI POCEO DA JURI POMENUTOG IGRACA PO TERENU DA GA BIJE GDE MU JE U ZASTITU STAO BRAT SA TRIBINA I DOTICNOG NOKAUTIRAO.KAO I IVEK SE POSTAVLJAJU KAO ZRTVE A TO SA SVOJIM PONASANJEM I POSTUPCIMA NISU NI U KOM SLUCAJU

  2. Onda treba pohapsiti sve Partizanove huligane koji su juce divljali na pazarskom stadionu jer su PRVI zapoceli sa nacionalistickim i sovinistickim skandiranjem, kasnije je bio samo ogovor izrevoltiranog dela Pazarske publike !

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

17. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.