Psi napali profesorku Tehničke škole u Novom Pazaru, ona pri padu polomila ruku: Lutalice ponovo plaše građane u tom gradu 1Foto: Privatna arhiva

Još jedan napad pasa lutalica dogodio se u Novom Pazaru, a sada su na Rekreativnom centru napali profeskorku Tehničke škole, koja je prilikom pokušaja da se odbrani pala i slomila ruku.

– Napad se dogodio tokom jutarnjih časova, kad na Rekereatovnom centru nije bilo puno ljudi. Čopor pasa napao je profesorku, a ona je pokušavala da ih zaplaši i otera i tom trenutku se spotakla i pala. Na svu sreću, razjareni psi lutalice tada su otišli od nje, nisu je izujedali. Profesorka je prilikom pada slomila ruku, potvrđeno je za agenciju RINA.

Ovaj napad pasa lutalica prijavljen je nadležnim organima. Podsetimo, ovo je samo još jedan u nizu jer je pre nepunih mesec dana čopor pasa lutalica napao i izujedao trudnicu u krugu bolnice, kada je krenula na pregled.

– Ovo je veliki problem, nadam se da će konačno jednom biti rešen. Sada strahujemo kad svaki put kad izađemo na ulicu, nikad ne znamo iz kog ugla mogu da se pojave. Ima ih svuda. Mnogo smo uplašeni i za decu, dodali su građani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari