Psihološko savetovalište Doma omladine pruža besplatnu pomoć građanima pogođenim tragedijom u "Ribnikaru" 1Foto: Nina Čolić

Besplatno Psihološko savetovaliste za mlade Doma omladine Beograda uključiće se u pružanje psihološke podrške sa željom da pomogne u prevazilaženju trauma nastalih kao posledica tragičnog događaja u OŠ “Vladislav Ribnikar”, saopšteno je danas.

Kako je saopšteno, učenici i njihovi roditelji koji su traumatizovani zbog tragedije koja se dogodila, osećaju strah, uznemirenost, paniku, tugu ili potištenost, kao i svi drugi građani koji imaju potrebu da razgovaraju sa psihologom, mogu kontaktirati Jadranku Radovanović, psihološkinju sa dugogodišnjim iskustvom u radu koji se odnosi na pomoć u traumi i krizne intervencije.

Pored redovnih termina u kojima Psihološko savetovalište Doma omladine Beograda radi svake sedmice: ponedeljkom od 15:30 do 18:30; utorkom od 9:30 do 12:30 i četvrtkom od 14:30 do 17:30, svi koji osećaju posledice traume mogu kontaktirati Jadranku Radovanović non-stop putem skajp adrese jadranka.radovanovic50, poziva i sms poruka +381 64 39 25 300  ili mejla [email protected]. Usluge Savetovališta su u potpunosti besplatne, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari