Pucnjava i tuča u centru Kosovske Mitrovice, omladina pobegla iz kafića (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Najmanje tri osobe su povređene u tuči i pucnjavi koje su se dogodile nešto posle 22.30 u centru Kosovske Mitrovice. Očekujemo zvaničnu informaciju iz policije, prenosi KOSSev..

Kako saznaje Kossev na licu mesta, tuča i pucnjava dogodile su se u ulici Vardarska, u neposrednoj blizini jednog od mitrovičkih kafića.

Nakon pucnjave, na licu mesta viđen je i mladić koji hramlje, a iz predela potkolenice se videla krv.

Takođe, tuča se nakon pucnjave nastavila i ispred kafića, a na snimku koji objavljujemo, vidi se da u njoj učestvuje nekoliko lica i to u dva obračuna, da se jedno lice iz jedne grupe obara na zemlju i da nastavlja da dobija udarce od strane više drugih mladića.

Istovremeno, više desetina mladih pobeglo je nakon pucnjave i napustilo kafić.

https://www.youtube.com/watch?v=bGQqYbNYECY

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dve mlađe osobe.

U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio nam je samo da se, kako je kazao, „nešto dogodilo“, ali nije mogao u ovom trenutku još uvek da precizira još uvek i šta, te da će, čim bude imao zvanične informacije, i da obavesti javnost.

Inače ove je druga tuča omladine u Kosovskoj Mitrovici za sedam dana. Prošle nedelje osamnaestogodišnji učenik srednje Ekonomske škole izbo je britvom maloletnog učenika i to u prostorijama škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari