Puzigaći 12 godina zatvora zbog ubistva Brisa Tatona

Ostavite komentar


  1. Da se prezivas Mitrovic i da si u srodstvu sa DJem, bilo bi 12 meseci s nanogicom u vili…eto zasto Pravda nosi povez na ocima.

    1. Više je stvar u tome što se ubijeni preziva Taton. Da se on preziva Marković, Petrović, Jovanović… ovo bi, em trajalo kao u nedogled (i ovako je trajalo k’o gladna godina), em bi ishod bio veoma neizvestan – ili oslobađajuća, ili neko drugo „lakše“ delo pa bi izašli posle godinu-dve.

    2. Da li ti to oprovdavas jedno nasilje drugim?
      Obe smrti su tragedija, nijedna manja od druge.
      Navijac je ubio nevinog coveka.
      Svasvim je nesto drugo sto to potezu dok je u srbiji makron.

  2. Zato sto Makron dolazi u Beograd.Verovatno je trebalo da bude osudjen mnogo ranije.
    Vlast nam je prejeftina nazalost.

    1. Ubio je nevinog coveka pre 12 godina, da trebalo je jos onda da bude osudjen ali evo sada prilike da se pokaze kako funkcionise sud, kada dodje makron.

  3. Sud funkcioniše ko trafika, kad ti treba sitnica odeš do trafike i nabaviš, još bolji je ovaj što je doživeo “katarzu” i zamonašio se ni manje ni više nego na Tajlandu. Sve je to ogledalo jedne države , inače je godina stripa u Francuskoj , pa stim u vezi , takoreći sve je to strip. Srbija u stripu, sve sa Makronim i Vučićem.

  4. Vala bas ga osudise, ha ha ha. Prvo ga nereformisane srpske tajne sluzbe regrutovale kao mladog „patriotu“, desnicara, „navijaca“ (sta god vec), onda organizovale napad na bespomocne strance u Beogradu, potom ubicu „pokrile“ putovanjem u Tajland, a onda maler sa tim hapsenjem u Grckoj. Dobro, jeste maler, ali nista strasno, imaju sluzbe svoje sudije i apelacioni koji za njih radi, pa smo videli kako to ide sa dovodjenjem izmisljenih svedoka, „nocnih cuvara parkinga“ i slicno. I sad na kraju, otvoreno pljuvanje Udbe u lice Makronu i Francuskoj. Skupo ce nas ovo sve kostati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.