Rade Panić: Moguća korupcija i propusti u sprovođenju kovid propusnica

Politička i stručna javnost nepoverljiva prema meri propusnica za ulazak u pojedine objekte koju Vlada razmatra

Ostavite komentar


  1. Ne razumem, zar ne postoje vec covid propusnice? Zar nemaju vakcinisani vec kod koji npr. koriste za putovanja u inostranstvo? Na Zapadu se to koristi vec mesecima, kako za putovanja, tako i za koncerte, teretane, restorane…

  2. @apatrid nw znam za ostatak Zapada, ali u srednjem Zapadu to bas i nije tako. Ja sam drugu vakcinu primio sredinom juna, dakle pre 3 meseca, posedujem sertifikat, ali zbog ublazavanja mera u vecem delu Evrope, do sada mi nije bio potreban za ulazak u bilo koju zemlju niti bilo koji objekat.

  3. U situaciji kada imate 6000 obolelih dnevno i skoro 30 umrlih, jedina prava mera je zabrana skupova, koncerata, svadbi i sedenja u zatvorenim kafanama. Ovako niti se postojeće mere kontrolišu niti će se kontrolisati sertifikati, pa ko strada. Ne može ovde da se primenjuje isto što i u zemljama gde je vakcinisano 70-80% ukupnog stanovništva.

  4. Gospodine Paniću nije mi jasno zbog čega unosite crv sumnje u ovaj napaćeni narod koji je već dovoljno bombardovan raznim kontradiktornim informacijama i sumnjama. Zar nam nije zajednički cilj da završimo sa pandemijom?

  5. „Moguća korupcija i propusti u sprovođenju kovid propusnica..“
    – Prvo da se razjasne termini „kovid propusnica“ i „digitalni zeleni sertifikat“ (koji svim vakcinisanim gradjanima eUprava šalje na lični zahtev).
    – Ako je u pitanju jedno-te-isto, ne vidim (skoro) nikakve mogućnosti za bilo kakve manipulacije.
    – Ono što obektivno jeste problem je što poveći broj (vakcinisanih) gradjana nema smartfon tako da će morati da koriste odštampani DZS sa qr-kodom.

  6. Korupcija već postoji sa vakcinama, a otpori vakcinisanju i kovid propusnicama sve su žešći. Tako da je bolje da se Vlada time ne bavi.

  7. Masovni protesti građana sprečiće pokušaj uvođenja kovid-pasoša. Nije reč o korupciji, nego o prisilama i ucenama…

  8. Obavezna vakcinacija i kovid propusnice su nemoguća misija.Nigde to neće proći. Nezavisno od korupcije.

  9. Smešni ste s tim propusnicama, to neće potrajati ni dan. Raspoloženje naroda kreće se protiv obavezne vakcinacije, uvođenja propusnica i kršenja Ustava.

  10. U Francuskoj pošteni lekari pobacali bele mantile…Ovde svi primaju novac i ćute. Korupcija i pre propusnica. Zna se kakva.

  11. Nije mi jasno zašto se kovid propusnice pominju samo za nocne klubove,ugostiteljske objekte.Sta je sa pozorištima,koncertima,bioskopima?U Austriji,Nemačkoj ne mozes na koncert klasicne muzike,pozorište bez sertifikata.

  12. Strasno a gde je antigenski test za vakcinisane i oni su prenosioci i to mnogo veći nego nevakcinisani
    Šta ćemo da radimo kad nas zarazi vakcinisana osoba
    Ostavite narod da živi svoj život i neka se svako bavi poslom za koji su završili škole dokle god pritiskate narod sve manje će biti vakcinisanih
    Sto se vakcinisalo vakcinisalo se ostale ostavite na miru nikoga mi neugrozavamo mi radimo na rirodnom imunitetu a prirodu još niko nije pobedio pa ni COVID

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.