Radić: Nije se prevrnuo kamion nego raketni sistem koji vredi milione evra

Ostavite komentar


    1. Za tu ogromnu štetu, koja je mogla i da košta mnoge ljude života i imovine direktno je odgovoran vrhovni komandant, bivši i sadašnji ministar odbrane.

      1. Svakoj budi daju da vozi izvrnu pancir s na pravcu … sta bi bilo da je rat :/

      2. Откуд ти знаш колика је штета,ти си као неки стручњак за наоружање?Друго,не млатарај,није могла да се деси било каква материјална штета и да било ко погине од ракета,јер се види да немаш појма како се активирају,права си незналица,само сереш!Механичким оштећењем се те ракете не могу активирати,па ништа није могло ни да се догоди!Материјална штета може бити само на левом боку система,односно на носачима за ракете и левој страни кабине,али сигурно ништа страшно.Једино што треба испитати како је могуће да на правом делу пута по асфалту дође до превртања ,без обзира што је Панцир изузетно висок…

        1. Ne verujem da je greška vozača.
          Pre će biti da je otkazaolo nešto u transmisiji i to je u garanciji i pada na teret proizvođača.
          A možda je i sabotaža, štp pada na teret bezbednosnih službi

    1. Iskreno mi je zao I grozim se da generali specijalisti, visokoobrazovani ljudi stoje mirno pred Nesom iz Beograda I Acom Julkom I raportiraju: „Razumem gospodine ministre“.

  1. Pa ko je toj budali dao da vozi vozilo milionske vrednosti i ogromne opasnosti kad ga vozi kao formulu ?

  2. Na žalost. Očigledno da vozač nije dovoljno obučen. Možda nije bilo goriva da bi vežbao vožnju?? Lako je moguće. A nije nikakvo čudo, obzirom ko sve vodi vojsku!!! Ministri koji o tome pojma nemaju – osim brige za lični interes. Načelnik generalštaba je bio ugovorac ???!!!!!! Da nije političke podobnosti, taj ne bi video vojsku osim kada ga pozovu na vežbu!! Od vojske su napravili statiste za snimanje reklama za potrebe političara. Dobrovoljno vatrogasno društvo je ozbiljna i profesionalna organizacija za ove!! Tuga jedna. VJ iz *99.-te što se tiče profesionalizma, je za njih nivo naučne fantastike.

    1. Mojsilovic je tenkista, bio mi je nacelnik staba u 243 Omtbr u Vranju. Kasnije komandant kasarne u Prokuplju mislim. Zavrsio generalstabnu ratnu skolu govori vise jezika.Po mom skromnom misljenju jaci je i od Lazarevisa i Pavkovica posto poznajem svu trijicu. U srbiji mu niko nije ni do kolena, ali ne odlucuje samo on.

      1. Kada je Pancir saznao ko mu je vrhovni komandant,a ko ministar odbrane njemu se složili i pao je od muke.

  3. Ništa čudno za vojsku koja aeromitinguje nad selom, pa onda sprži čoveka na vlastitoj njivi, za glumce u indijskim filmovima. Sve to mi plaćamo, a oni se bahate.

    1. Šta si bre ti platio ni nos ne umeš da obrišeš,dali si vojsku služio-NISI – pa ne lupetaj

  4. Nekada u vojno motorno vozilo vozač nije smeo da sedne bez starešine koji je bio odgovoran za sve i kontrolu vozača da ne divlja.Danas nema ni starešina a vozači misle da su bogom dani i da im niko ništa ne može,profesionalizam nula.BILO NEKAD SAD SE SPOMINJALO,ugovorci ,strava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.