Radnici Krušika najavljuju štrajk

U valjevskoj fabrici namenske industrije kasni isplata akontacije za januar

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da su Valjevci rešili da dignu glavu?
    Sad će vođa da proda preduzeće…nije baš isto, ali kao Gošu !

    1. Dobro neko napisao komentar, da su radnici trebali odmah da se dignu, a ne da cekaju da napune fabriku partijskim podanici a i još ih obučili da rade i sada normalno čekaj te otkaz, jer su vas sindikati prodali.

      1. Moram “ utuk na utuk“!
        Zašto toliko volimo da „krstimo“ krivca uvek van nas samih?Šta su sindikati, tj.ko ih čini? Radnici zar ne?A radnici su građani a ovi su opet „narod“. A od go…a se pita ne pravi.

  2. Krusik opljackala kriminalna drzava. Radnici (osim partijski zaposlenih) su zrtve. Sve je jasno. Dokle ce narod da cuti i trpi? To je osnovno pitanje.

  3. Cudno da uopste nema komentara…Mozda da Branko Stefanovic dodje sa torbom da podeli ovim ljudima novac I da im koverte licno deli onaj psihopata koji se jos uvek nada da svi veruju u njegov kompleks supermena. Toliko je sposoban da je sve oko sebe napravio nesposobnim….A toliki idiot da o svojim mocima samo on ispreda bajke I sto je najgore..ne uzima lekove pa to buja..Nije mi jasno zasto su do sada cutali ti ljudi iz Krusika..sta oni jesi I cime li ih hrane da cute..?

  4. Onog trenutka kada je izbila afera sa hapšenjem Obradovića trebali su da stupe u štrajk pa bi nešto i dobili. Sada će dobiti samo otkaze i poniženje, euro radikali su ih opljačkali a sada im spremaju i otkaze, da ih skinu sa vrata dok ih izvršitelji jedva čekaju da ih dokrajče.

  5. Za vašu informaciju, akontacija se isplaćuje za tejući mesec. To što radnici nisu dobili je prvi deo plate.

    1. Zaboravi ste obradovica nema vise tekstova o njemu gotovo na… a covek za dzabe toliko o tome i uzbunjivacima

  6. Polako sa tim strajkovima …bre …gde bas sada pred glasanje da rusite Aci rejting …bre ….stize “ lova “ …“ kes „…najavila “ sekretarica „…ne samo “ akontacija “ za prosli mesec nego icela plata za prosli mesec …nemoj da neko spomene BOJKOT kad skoro svi ste iz sns – a …bre …to sto vas Aca , GIM , Tesici ili Petkovici malo “ zavitlavaju “ nije strasno “ ….moze da se “ lepo “ zivi od sveze vode i zagadjenog vazduha u Valjevu uz “ verno “ glasanje , kao i do sada , za …znate vec koga …

    1. Pogledaj Krušikovu prezentaciju na internetu i videćeš da jeste sofisticirana. Opremljena, uredjena i ozbiljna firma. Obučenost radne snage iznad zapadnog nivoa.
      Svi znamo šta je to što ne valja i vuče ih na dno.

      1. Interent sve trpi, Kao i sajt! Bila je to koliko toliko uredjena firma dok Napredni mladja i ekipa nisu dosli i dotukli je. A vi sto kazete zasto se niko nije bunio. Malden petkovic pre Krusika u Jatu magacioner, U Kovackom centru VD direktor podeloi otkaze, U krusik dosao 03 januara poceo da deli Anekse ugovora o radu, Ko god je nesto progovorio zavrsio ufarbari ili Preseraju kao sponar, Raspitajte se kako je prosla nabavka , finansije i drugi delovi Krusika. Gde je zavrsila bivsa Sefica nabavke, Sef Prodaje, ekonomisti sa po 30 godina staza i mnogi drugi. Od starta se videlo da je to SNS DB projekat. Mnogi su se obracali opstini, drzavi, ali svi su cutali?

  7. Sad ce sindikalne vodje koje bez legitiminosti sede 20 godina u fabrici sve da rese, ali da se ne odreknu svojih privilegija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.