Radnik BIA pod sankcijama SAD

Izvori Danasa potvrdili da je Zoran Petrović, osoba na "crnoj listi" američkog Ministarstva finansija, zaposlen u srpskoj obaveštajnoj službi

Ostavite komentar


  1. Provere, za Petrovića nisu problem, jer provere prolaze i gori od njega, ima Vučić poligraf koji prolaze svi njegovi drugari, a Petrović, kao zet Slobodana Tešića spada u tu ekipu.
    Da li ima i jedan švercer i lopov, a da nije sa njima povezan.

    1. To ti, kao duhovit?
      Jedino je očigledno, da ti je pismenost očajna. Ja ponekada prošetam šumom, a ti kao da tamo živiš crni Dragomire.
      Ime ne bih menjao, ni za jedno drugo, a na šta tebe asocira ne znam, možda na literaturu,koju čitaš dok jedeš bajat sendvič.

  2. Ma Bata Gašić mu samo prenosi bogato iskustvo fugovanja keramičkih pločica. Zato ga je Tešić poslao u BIA, na skraćeni kurs za keramičara, nema tu nikakvog sukoba interesa ili ne daj bože, osiguranja akvizicija bezbednosnom institucijom. Ma jok, ma kakvi.

  3. Kruševljani:Keramičar donirao šefu velike na ruke,da ga uzme za konjušara cara!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.