Radojević: „Korona profiteri“ zloupotrebljavaju naše emocije zbog klikova

Ostavite komentar


  1. Slažem se, samo ne bih se zadržao na tabloidima, i npr ova novinarska kuća ima korona click bait – ove, nisu ni oni imuni na pare, i oni rade za gazdu tj pišu za gazdu, svidelo se to nekom ili ne to je činjenica, kao i da neće objaviti ovo…

    1. A sta konkretno radi ova kuca? Sta je to sto je tebi zapalo za oko a da je senzacionalizam poput tekstova Informera i ostalog djubreta koje je pod patronatom vlasti? Pogledaj priloge Pinka, RTS-a iostalih drzavnih televizija, to su bukvalno prepisana saopstenja jednog izvora koje se saopstavaju iz svakog grada ponaosob po milion puta dnevno. Znaci slicno botovanju, daju se smernice sta se pise i odstupanja su veoma mala, bukvalno nikakva, pa dolazimo u situaciju da citamo pedeset istih komentara sa razlicitih ip adresa i razlicitih korisnika.

      1. prihvati istinu ili zivi u lazi…
        ne postoji na planeti zemlji privatna medijska kuca koja je objektivna, moze da ti se dojmi vise ili manje ako propagira stavove koje i ti zastupas, al to ne znaci da je obketivna, da je imuna na pare itd…kako na pinku znaju sta treba da pisu/kazu tako znaju i ovde…

  2. U igri je i najnoviji narativ a u vezi ideje o 24 casovnoj robiji, beogradjani su neodgovorni i necemo svi zbog njih da ispastamo.Za vikend je Bulevar Revolucije bio pun grupa studenata iz unutrasnjosti .

    1. Aha, to je znači u pitanju, studenti iz unutrašnjosti. Mora da ih je bilo i do pola miliona, da bi zarazili 2 miliona u Bgd-u.

      Zaboga miloga, pa treba to zabraniti. Beogradjanima ukinuti sve zabrane, nema zaraze medju njima.

    2. slabijeg imovnog stanja obicno zive u studentskim domovima. Ne razumem zastto su na ulicama?!

  3. Vesna je pametna žena. I hrabra. Bori se za istinu. Među medicinarima se sve više konstatuje: Ovo je psihološki rat! Jeste, trenutno je psihološki, ali će se završiti kao totalni ekonomski poraz. Glavni igrači za ostvarenje ekonomskog fijaska su naši političari. I novinari, kao što reče pametna Vesna. A ovo je rezultat totalnog rušenja morala u našem društvu. Bez morala, nema ni odgovornosti. Sve će se završiti sveopštim sivilom i haosom. Pri tom smo mi kao i druge zemlje svake godine imali epidemiju gripa ili slične bolesti, što je i sada slučaj. Šta se sada desilo, šta su uradili naši političari.

  4. Ja neverujem od sada nijednoj tv stanici kojom upravlja sadasnja vlast,slobode govora odavno nema sada ce nam uzeti i slobodu kretanja,pola dana su vec uzeli,pa bolje da umrem kao covek,nego kao ponizna stoka ove vlasti i velikog vodje.

  5. Činjenica je da smo kao država omanuli. Koliko – videće se kada prođe. Osobe koje su otele državu, a o vođenju iste nemaju pojma, sada se upinju da dokažu da su svi drugi krivi a ne oni. Odatle i ovaj broj uhapšenih. I u svoj galami o naopakom narodu da se ne priča i prekontroliše cena onog jada od maski ( 100 – 120 din. ).A ima toga još!!!

  6. Pa gde je ova pametnica bila pre mesec dana? Ko ne bi poslušao lepu i pametnu damu!

    1. Izvestavala je o mnogocemu i pre mesec dana, bez brige. Samo do nekih mozgova neke proste stvari ocito ne mogu da doptu prosto…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.