Ne luta „beba“, nego RTS: Zašto smo dozvolili da nam javni servis postane Pink?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Da pojedinačno izađu na izbore da se takmiče protiv Vučića niko sem možda Đilasa nebi prešao cenzus.Gledam onog Lutovac hoće čovek da se nešto pita a nema ni 1% biračkog tela.Saradnja sa DS je čist gubitak za bili koji savez u opoziciji.I levi i desni u opoziciji nisu sposobni da se politički nose sa Vučićem i Dačićem,jedino što bi narod rekao onaj Đilas može da im potpunu sreću pokvari.

  2. Budimo iskreni i pogledajmo u ogledalo.
    Odgovor je: Zato što smo takvi, što 99% nema predstavu o životu van radikalno nazadne nacionalsocijalističke diktature, nema ni osnovnu kulturu i znanje ni o sopstvenoj a kamoli o evropskoj istoriji, niti se ikada izborio (!) za kulturu dijaloga, slobode reči i medija. Odatle i okupljanje u partije oko pojedinaca (Vožda/Vođe/Firera) umesto oko političkih ideja. Demokratija nije da samo daš glas, demokratije nema bez javnog RT-servisa za građane, slobodnog od cenzure i uticaja legislative na njegov redakcijski rad. Demokratija nije stanje već proces koji živi od učešća i angažovanja građana u njenoj odbrani od lažljivih populista koji ljude mame svojim jeftinim ali otrovnim crno-belim mitovima („kolektivni zapad“, „tamnica naroda“, „oni nas mrze“, …)

  3. Ajde ok, ofarbati tablu, nije cin nasilja, simbolike valjda jeste, ali efekat je koji. Sta sam ja trebao juce kada sam prolazio pored Pink-a, da ostavim marker?

  4. Таксу за јавни медијски сервис преусмерити на праву адресу!!

  5. Kuku meni, šta će s’ vama biti. Samo da ne zalutate u onoj Beogradskoj džungli.

  6. Kakav javni interes kad RTS vode cajke u Max Mari i lopovi umrezeni sa spoljnim izvrsnim produkcijama. Bruka!

  7. Na RTS su sve beskičmenjaci i to treba zatvoriti jer oni nisu sposobni da se odupru pritiscima iz vlasti. Zasto da placamo stranacko glasilo, ili u ovom slucaju galsilo za odbranu lika i dela gosn Parizera.

  8. Srdačan pozdrav Vama, kakve informacije građani imaju povodom strašnog incidenta na Kosovu i Metohija, u svakom slučaju dezinformacije i zamajavanje građana kao da smo u ludnici. U ovakvim uslovima potrebna je istina i samo istina jer su u pitanju ljudski životi.

  9. Pomenite ‘ žutog Bujketa . Ili mislite da je to opšte poznato ko ga je doveo na RTS .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.