Radovanović: Povećan broj novoobolelih pokazuje da se verovatno pojavilo neko novo žarište

Ostavite komentar


  1. Svaki dan on nesto oceni, jel se zaposlio u “ Danasu”?! Al saopstenja su mu kao iz Alan Forda , kao i ovo sad “ ako ima novih slucajeva , onda ima i korone ! “

  2. ovaj direktno radi za Sorosa,on je pricao kako je osiromaseni uranijum dobar za zube treba ga uhapsiti a ne slusati matorog izdajnika ,kakva je ovo drzava jel ima neko cestit i posten kakav bre virus ,slabiji je i od gripa e sada kako ga lece….

  3. Čemu ložana oko covid19? Zar posle tri meseca nema dovoljno podataka? Ako je globalna histerija imala iole oravdanja tada, kada eto nismo znali već smo bombardovani Tedrosovim tvitovima, čemu ovo smaranje sada? Covid19 je zarazna bolest kojoj nema vakcine i koja ubija ljude preko 80 g stare i ima smrtnost manju od gripa kod mlađe populacije.

    1. Ložana jer je virus nov. Tri meseca nisu dovoljna da se vide moguće posledice. Kako objašnjavate prosek godina preminulih u Srbiji koji je mnogo niži od tih 80 koje navedoste? Na čemu bazirate svoje zaključke?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.