Radovanović: Prikrivanje broja obolelih uspela podvala

Ostavite komentar


  1. Usporite malo, profesore! Ovo već liči na tračarenje. 2000 mrtvih, 3000 mrtvih, sutra će biti 4000. Oduzmite broj umrlih u prošloj godini za prvih devet meseci od broja umrlih u istom periodu u ovoj godini i neka sve to bude zbog kovida, opet nećete dobiti vaše brojeve. Usput, ko se to uspešno bori sa ovom pošasti? Isticali ste Hrvatsku, Sloveniju, Češku, Nemačku… Pa nisu se ni oni proslavili. Vi bi sad od dijaloga da pređete na revoluciju, pobunu belih mantila, a najviše se bune oni koji sa kovidom nisu došli u kontakt.

    1. Kakvo usporavanje? Po danasnjem saopstenju Republickog zavoda za statistiku broj umrlih u periodu januar-avgust ove godine je veci za vise od 2000 u odnosu na isti period prosle godine. Dakle, brojevi koje iznosi dr Radovanovic mogli bi da budu itekako tacni.

      1. Ma jeste, po ovom profesoru (paranoje) ustvari smo svi već mrtvi a živimo u matrixu.
        Teška paranoja!

  2. Po jucerasnjem iavestaju (24. septembar) Kriznog staba u Srbiji je preminula jedna osoba od posledica zaraze Korona virusom…Na sajtovima valjevskih portala Vamedia i Kolubarske navodi se da su dana 24. septembra u Valjevu preminule dve osobe zarazene virusom….Brojke se ne uklapaju…neko treba da ukljuci digitron kada racuna umrle od posledica Korona virusa…ili je nesto sasvim trece u pitanju….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.