Rasistički ispad lekarke KCV prema tamnoputoj studentkinji Medicinskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Pola zaposlenih tamo je isto ili još gore.Pamtim staru kliniku koja je svetlosnim godinama bolja od ove.

  2. Nažalost to je slika Srbije. Ako se tako ponaša doktorka kako se tek ponašaju oni koji nisu bili u prilici da se obrazuju.

    1. Kakav otkaz tako i treba))) Sta ima ona da se vozi liftom i sta ce uopste u Srbiji tako crna, molim vas pa ona samo provocira narod. Doktorka je sto posto lezbejka a ova nije htela da joj da hahahahaha

    2. Dozlogrdili narodu vise i ti nesvrstani i crnici iz „gornje volte koji imaju zdravstvenu knjizicu“…hahahaha

    1. A ti u zatvor!
      Kakav bre otkaz?
      Koime bre pretite bando komunisticka?!

    2. Možda bi trebalo porušiti KCV kao tvrđavu rasizma, mora da tamo ima još takvih lekara koji nisu doživeli katarzu?! Ko velim, da sledim levo-liberalne i kultur-marksističke krugove u Evropi i SAD!

  3. crna krava,
    zamisli kada bi se dizala ovolika panika za sve kako su mene kao srbina ovde nazivali, a da, srbi u srbiji i nisu bas tako bitni da

    1. „Srbina“, u potpisu – Olga. Da li se radi o krizi identiteta ili o botovanju?

  4. Vandalska Srbija. Veliki narod. Tako i ta Doktorka. Da leti sa napolje sa glavom napred.

  5. Evo ja sam 300 km udaljen i pocrveneo sam od sramote. Doktorka da vrati diplomu i pare koliko je koštalo njeno obrazovanje pa pravac neki pašnjak i ovce.

  6. Nadvladao je osećaj crnogorske superiornosti. Iz iskustva: lakši upis na fakultet, zemljačko „propuštanje“ studenata iz CG, lakše (opet „zemljačko“) zapošljavanje, bolja radna mesta…

  7. Poterati je I oduzeti joj licencu za rad kakva je to doktorica da udara na rasu I ona ima neke veze sa Hipokratovom zakletvom Pravda za studentkinju crne rase

  8. Gotovo sam siguran da ovaj dogadjaj nije prikazan u pravom svetlu ali, zar je to važno. Cilj opravdava sredstvo. Čak i ovaj bizaran dogadjaj treba da pokaže kako je ovo propala, i država i narod, a za sve je kriva aktuelna vlast i, naravno, personifikacija te vlasti Vučić.

  9. Uuu molim te, ne branim je, ali sta rade ovi iz strucnog staba pa i dalje rade im niko nista ne moze, jel treba na ovoj kola da se slome, zbog naseg akumuliranog besa?! Pa na kraju, mozda je i isprovocirana, zasto ne?

  10. Dakle, ni jedna svađa ili afektno stanje ne mogu da izazovu osobu koja nije RASISATA da nekom izgovori da joj smeta zato što je crna, odnosno „Black krava“ i da zbog toga izađe iz lifta, jer vlada Corona.
    Pored toga što se pomenuta doktorka izuzetno javno obrukala svojim elementarnim neznanjem engleskog jezika, na kojem nastoji da priča i vređa, nedvosmosleno je dokazala i elementarno nepoznavanje sopstvene „struke“, pored izrazitog primitivizma, bahatosti.
    Bolje da nije ništa rekla pokušavajući da opravda ovu gnusnost, ističući da je iz Novog Sada, multinacionalne i multietnične sredine, jer ga je tako samo ukaljala i pokazala da u njemu ipak žive i takvi, poput nje..
    Dovoljno je bilo samo to iznuđeno „izvinjenje“.

  11. Pa ne mogu da verujem. Nasu lekarku ispituju zbog odnosa prema nekoj strankinji. Da li su normalni. Srbiji fali lekara ali domacih. Bitno je da ne vredja pacijente, sta medjusobno rade ne bi trebalo da zanima javnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.