Reagovanje stranaka na usvajanje GUP-a: Ko je doveo mišićave, tetovirane momke da tuku građane?

Ostavite komentar


  1. Srbija je zaista okupirana zemlja kojom nasilno vladaju predstavnici vlasti uz pomoc policije i batinasa. Tome se napokon mora surotstaviti .

  2. Pa šta ste očekivali kada se okupio najgori ološ da protestuje i još su bili nasilni.Pogledajte u toj vašoj slobodnoj Evropi kako takve gazi konjica i kako pucaju na njih bojevom municijom.

  3. Biće kao sa onima u Šapcu – napredovaće u svakom pogledu !!

  4. Jel bila i danas Tepićka s Đilasom kod Vučića“da smanje tenzije u društvu“???Ako nije…onda ništa…ma da..sram je bilo.Svakako.

  5. Da pitam „stranke“: za koji moj nam trebaju izbori i svi ti „organi“ po tim vladama, skupštinama, opštinama…? ‘Ajde lepo na najbliži Majdan pa ko glasnije viče i snažnije tuče, njegovu politiku ćemo da sprovodimo – do sledećeg okupljanja „građana“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.