Reakcije na slogan "Završi Megatrend i pali"

Ostavite komentar


  1. Mogu Univerziteti i fakulteti izmišljati svakojake zgodne i privlačna slogane da bi privukli studente (ovaj konkretni slogan je potekao od profesora Megatrend Univerziteta koji je bio ministar prosvete u to vreme), ali diplomirani studenti svakog fakulteta dobro znaju da njihov društveni položaj kod nas zavisi samo od njihovog znanja i umeća (jel" tako?-tako je! Tako je u Srbiji bilo oduvek). Posao im zavisi od spremnosti da se uključe u proizvodne procese i to pod jednakim uslovima, a ne kao što neki šire laži da je uslov partijska knjižica određene stranke. Od svog znanja i kvalifikacija je moguće dobro živeti u Srbiji (to svi znamo), lični dohotci rastu shodno realnom napretku privrede i mladi nemaju razloga da traže posao napolju. Uostalom, većina diplomaca ostaje u Srbiji! Oni koji su pri kraju svog radnog veka, s druge strane, tačno znaju kolika će im biti penzija, tu nema nepoznanica. Lepše je živeti u uređenoj državi, a ne u kapitalističkoj ludnici u komšiluku na zapadu.

  2. Pa zar ovi još uvek postoje? Zar nisu podelili dovoljno diploma zvanih " udješ, izadješ i gotovo".
    Sramota!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.