Propust vozača autobusa moguć uzrok nesreće u Nišu

Ostavite komentar


  1. da se ispituje da li vozač ispunjava psiho-fizičke uslove?! Alo bre, neko je garantovao da ispunjava psiho-fizičke uslove i omogućio mu da polaže vozački i dođe do dozvole. Hoće li taj koji je svoj potpis stavio da snosi odgovornost ili je lekarima dozvoljeno da se nekažnjeno poigravaju sa svima?

  2. Očekujem sveznajućeg,prepodobnog i prepoštenog velikog vođu da i ovaj javašluk njegovog kriminalnog i odnarođenog režima pravda nekom glupošću kako ni u Evropi pružni prelazi nisu propisno i valjano obezbeđeni, i kako se tamo još češće i masovnije dešavaju ovakve nesreće.Nešto poput onog, dosad neviđenog idiotizma kojim je pokušao da opravda pogibiju radnika u BG na vodi, kad je,ne trepnuvši, izvalio stupidnu laž kako u „SAD na svakih 10 sekundi gine perač prozora“. Samo u „prokletoj avliji“ zvanoj Srbija narod gine zbog pohlepne,bahate,
    nemilosrdne i neodgovorne vlasti koja rasipa naš novac na jarbole,jelke,novogodišnje rasvete,fontane,kupuje medije kako bi nas uspešnije lagala i trovala,plaća savete tonija blera i donira bilija klintona,a NEMA novca da postavi zaštitne rampe na pružne prelaze!!! Nesposobna i bahata ministarka,kao i njeni nestručni,neodgovorni i neobrazovani saradnici prvenstveni su krivci za ovakve nesreće,a tek onda ljudski faktor.
    Isto tako ova „prokleta avlija“ NEMA novca za lečenje svoje bolesne dece,pa smo prinuđeni da to činimo SMS porukama. Ali,u „prokletoj avliji“ zvana Srbija, IMA na pretek novca za acu lukasa i udovicu kriminalca ražnatovića. A vi samo ćutite,blejite kao ovce i dalje,nemojte slučajno neko da pisne,upotrebi mozak,traži svoja prava ili digne glas protiv zla,pljačke,
    neznanja i nepravde. Ćutite i čekajte svoj red na nekom neuređenom i neobezbeđenom pružnom prelazu,neku svoju udarnu rupu na autoputu,nemar ili nemoć lekara da vam pomogne u raspalim bolnicama,neku bombu ispod džipa kriminalca čija ćete kolateralna žrtva biti zbog sprege kriminalaca s policijom i vlastima,čekajte batinaše iz SNS jurišnih odreda da vam upadnu u kuću ili vam razbiju glavu na ulici,… Samo strpljivo čekajte i ne brinite da u „prokletoj avliji“ neće doći i na vas red!

    1. Прво сам помислио да је у путању недостатак саосећања и емпатије а, потом, можебити, ненадокнадивог провпуста у процесу социјализације и васпитавања. Међутим, мислим да је ствар много простија, јер је ово, ипак, само избегавање лечења очигледне патологије ума!

      1. Vidi se da si veoma načitan,elokventan,obrazovan i inteligentan čim kažeš da mi nedostaje „empatije i saosećanja“,a pojam jednostavnosti zamenjuješ prostotom. Evo,sve ću se složiti s tobom,ali pod jednim uslovom : a to je da mi razjasniš razliku između empatije i saosećanja!?
        P.S.
        Komentar sam napisao upravo zbog velike,ogromne,
        beskonačne doze empatije prema porodicama nastradalih,ali i svih budućih žrtava ovog beskrupuloznog režima (koje su neminovne upravo zbog njegove neljudske prirode).
        Ipak moraš malo više da se potrudiš kako bi opravdao taj prokleti vučićev sendvič.

    2. tog sela koji tvrde da je taj neobezbeđeni pružni prelaz problematičan i da je davno trebalo da se postave branici, a onda se prisetim kako se u Nišu bahate AV i Mihajlovićka i kako nam bez većih problema oteše aerodrom, da bi ga ugasili, a za uzvrat ni prugu iz grada ne pomišljaju da izmeste i ako se o tome govorilo i na idejnom projektu izmeštanja pruge radilo od 2006.godine, samo što to sada, izgleda, nema ko da završi. Gledam izjavu ministra zdravlja, izgleda da je čovek bio u operacionoj sali, a iza njega ponosito stoji niški gradonačelnik. Lik hladno koristi, kao i ostali koji se guraju iza ministra, ovu strašnu tragediju da budu viđeni na vestima. Da imamo zakon o izboru gradonačelnika, kakav smo imali 2003.godine, da nije ukinut 2008.godine, ne bi taj lik nama bio gradonačelnik. Sa postojećim zakonima nemamo pravo na neposredan izbor odbornika, predsednika opštine, gradonačelnika i poslanika, a sa tim pravom ukinuta su nam sva ostala prava. Kome da se nišlije obrate, tužiocu koji je naložio da se od novinara izvuče ko mu je izvor informacija, da bi sklonili osobu koja iznosi njihov prljav opštinarski veš u javnost, policajcima koji su tu da pokušaju da odrade taj prljav posao? Naravno da smo svi glineni golubovi u državi u kojoj političari koriste ovakvu tragediju da budu viđeni u vestima. Danas se samo Mihajlovićka ne vidi i ne čuje, valjda je napokon odlučila da napiše ostavku..

    3. Nemam sta da dodam osim da sam beskrajno tuzna. Izvinite mladi ljudi sto su neki od nas iz neznanja ili iz licne koristi glasali za ovaj sljam na vlasti. Dan zalosti bi trebalo proglasiti odmah.

  3. Kako mogu odmah da optuze vozaca autobusa? A gde je signalizacija i obezbedjenje pruznog prelaza? Zeleznice Srbije su gore od africkih. Deca ginu zbog necijeg javasluka. Ne ostavke vec krivicna odgovornost nadleznih u Zeleznici Srbije.

  4. Autobus je ceo bio oblepljen reklamama, čak i prozori! Verovatno je to uticalo da ne primete voz koji dolazi i da pravovremeno odreaguju! Kazniti onoga ko je oblepio voz….

  5. Citati za neupućene,AV:“Ne dam Gašića i Lončara!“,Lončar:“Molio sam Gašića (brata!) da preuzme med. centar u Nišu!“

  6. i krivicna odgovornost direktora nisekspresa koji je sva stakla autobusa zalepio reklamama tako da putnici nista nevide a da nije sigurno bi neko od putnika upozorio vozaca

  7. sta rebic tamo trazi gde je ministar infra strkture gde je presednik da barem izjavi saucesce a ne propusti da objavi pokradene izbore iz nekog malog mesta da je pobedio Srbio stidise

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.