Rebić: Privedeno 18 osoba, besmisleno tražiti od policije da ih pusti na slobodu

Ostavite komentar


  1. Hoće li biti u istoj ćeliji sa onima što su gradili na Pančićevom vrhu? A da, neće.

  2. Rebiću ti nisi policajac,ti si Vučićeva pudlica,podržavaš njegov fašizam.Ali shvati svakoj sili dođe kraj,doćiće i vašoj a onda nek su prokleti oni koji duđu posle vas ako vas ne osude za uništavanje naroda i države Srbije.Vi morate da završiti na teškoj robiji,mada ni Rumunski scenario nije isključen,jer Vučić nije ništa bolji od Čaušeskog.

    1. Ma kakva policija i bakraci.Nece policija vise da bude motka u rukama Vucica.Samo malo brojniji protesti ,i vecina njih bi presla na stranu naroda,jer i njima je scega ovoga preko glave.

  3. Sad sve kazniti i uslovno i novcano za remecenje javnog reda i mira, pa da vidimo da li ce im opet tako nesto pasti na pamet da urade .

    1. Hoće Slađana sigurno. Bolje biti 30 dana u pravom zatvoru, nego ceo život u ovom Vučićevom.

    2. Bravo!! Ali zato, puštaj na slobodu jednog Jutku, Simića, Zorana Babića, Mitrovićevog sina, koji ubi devojku na sred pešačkog prelaza i njima slicne….Tuci, hapsi i kažnjavaj običan, obespravljen narod, koji trazi samo da ima pravo na slobodan život,,,

  4. Pustio av i svoje male kerbere da se oglašavaju povodom situacije
    Znaci kraj je blizu pa av kao misli da podeli odgovornost sa svojim „pudlicama “
    Nikakvog nasilja nije bilo juce
    Kunem se video sam svojim ocima…..lazu besramno lažni doktor , lazni direktor policije , lažni presednik a o onom čiji je sin ubio devojčicu na pešačkom i nikom nista…o njemu ne treba trošiti reči. …svi znamo kakav je beskrupolozni bednik
    Živela slobodna Srbija sa slobodom izražavanja i mišljenja

  5. Obradovic trazi od policije da ih pusti. Covek poznaje pravo, kako krivicno tako i prekrsajno da je to za smeh.

    1. Pravo?! Da li isto pravo važi za Mitrovićevog sina-ubicu,za Babića-ubicu i za ostali SNS ološ?!

    2. Izgleda da se bolje razume u pravo i ustav od najboljeg studenta prava u istoriji.

  6. Po zakonu nego sta, pa zar oni misle da mogu da se bahate i unistavaju. Samo kazna po zakonu.

    1. Pa sto onda ne smeju da uhapse Djilasu, Obradovica ? I oni su usli na RTS. Hapse obicne gradjane i drakonski osudjuju isto dana. Oni sto prebise B. Stefanovica pustili posle 2 dana. Da ne pricam kako navijace privedu i odmah puste.

  7. U srpskoj politici nista slucajno se ne desava. Kao sto je poznato, u subotu je bio veliki miting u Boru. G-dja Brnabic i Vucic su nastupili. U poslednjih 30-ak godina svi mitinzi u Boru su odrzavani na Zeleznickoj stanici, ili ispred Doma kulture. U subotu bina je napravljena kod bivse Jugobanke, po izricitoj naredbi Vucicevog sefa obezbedjenja. Kada sam to cuo, nasmejao sam se. Nekoliko sati kasnije demostranti su usli u zgradu RTS-a, i vise mi nije bilo smesno. Razmotrimo nekoliko alternativa:
    Organizatori Mitinga tvrde da su odluku u ulasku u zgradu RTS-a doneli u momentu, a njihovo Obezbedjenje ih je propustilo?!
    Realnije je da su takvu odluku doneli nekoliko dana ranije, a da je Sluzba bezbednosti to znala preko svojih spijuna i dozvolila da udju.
    Jos je realnije da su se dogovorili. Mi ulazimo, a vi se kobajagi bunite. I jedni i drugi zele da „talasaju“. To je jos Kominterna smislila, a njen najbolji djak preneo u Jugoslaviju. Uvek talasaj!!! Non-stop potenciraj promene!!! Ali, ako dozvolis da se nesto i stvarno promeni, promenice i tebe. I to odmah.
    Ako sam u pravu, na kraju ce biti svi zadovoljni, po poslovici „i vuk sit, i sve ovce na broju“. Vucic ce dati neke ustupke demonstrantima, prvenstveno na RTS-u, i dokazati da u Srbiji postoji sloboda govora. Demostranti i policija nece primeniti silu, sto je opet veliki plus za Srbiju.
    Poslednja alternativa, da ce se demostracije jednog dana zavrsiti u krvi. Srbija ce smanjiti svoju sansu za ulazak u EU, ruski i albanski politicari ce likovati, a nase komunjare i „patrijote“ otvoriti sampanjac. Bio sam na preko sto mitinga u Boru i u Beogradu, ukljucujuci Vidovdan i Peti oktobar, i tacno znam sta pisem.
    Boza Bogdanovic, Bor

  8. Zanimljivo kako niko, pa ni vi, ne smete da objavite komentare gde se pomene i k od krivicnog dela narusavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. A to rade svi politicari koji otvoreno zagovaraju tzv. razgranicenje. Sa kime Srbija da se razgranicava, sa samom sobom? I tako se hapsi sitna boranija, dok politicari nekaznjeno vrse najteza krivicna dela, a poslusnici rezima cenzurisu li cenzurisu komentare, a svi zajedno glume slobodu medija i nekakvu toboznju politicku korektnost, koja nije nista drugo do najgrublje gazenje istine i prava na slobodu reci i govora, da ne mominjem razmisljanja svojom glavom, to bi vec prelilo ionako prepunu casu! A ovaj direktorcic policijski bolje da se malo umesa u svoj posao, po zakonu, i da pohapsi sve koji najavljuju komadanje teritorije Srbije. Ajd’ sad, udri cenzuro po slobodnoj reci i istini!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.