Rebić: Sinoć uhapšena 71 osoba, više policajaca povređeno

Ostavite komentar


  1. Prokleta ti dusa zlikovce ! Ne lazi vise, sva ce zlodela da te stignu uskoro.

  2. Naj bolje pohapsite celu Srbiju ! Stavi Rebicu prst na celo pa vidi da je sve omladina BUDUCNOST SRBIJE a ti mozes biti samo sad direktor policije jar si poslusan i partijski veran zato hapsi i tuci dok mozes ali nece dugo moci i sta posle ! Kuda ? U Uzice Zlatibor bogami tesko ! Ne vole te zemljaci!

  3. Gospodine Rebicu. Zao mi je svakog policajca koga je rezim isturio u prie redove da brani ne odbranjivo. Takodje mi je zao ljudi koji su krvnicki prebijani a koji su sedeli na klupi ili jednostavno su setali ulicom. Nisu zandari tukli one koji su razbijali prozore na skupstinskoj zgradi ni one koji su ih gadjali kamenjem. Suzavac je bacan daleko iza „huligana“ iliti navijaca koji su pravili nered. Mozda Vi imate neko objasnjenje sta radi sin bliskog saradnika Ivice Dacica u drustvu onih koji nasilno ulaze u Skupstinu. Nije valjda da demonstrira protiv svog oca. Sto su prisutni gradjani drugih zemalja nije narod kriv Krive su sluzbe pod komandom AV. Pitajte njega.

  4. Gospodine Rebicu ja volim Srbiju, Politika me interesuje tek toliko da izlazim na glasanje. Nrvira me sto svako vece gledam kako neciju decu, oceve, i majke svako vece neki huligani kamenuju a oni mirno stoje radeci svoj posao. I sad ja kao laik se pitam zasto je to tako ? Zar je moguce da ne mozete da odvojite zito od kukolja, opkolite i pohapsite ? Ma, znam da mozete ali zasto to ne uradite ? Sto se mene tice imate moju punu podrsku. Cuvajte te nase policajce malo bolje.

    1. Ti huligani koji divljaju i ruše su u tesnoj saradnji sa policijom. Oni su neophodni da bi vučić imao opravdanje što pušta kerove da kidaju i lome nezadovoljan Narod…ali , naći će se rešenje i za tu podvalu.

      1. Samo iz pristojnosti necu da ti kazem svasta. Da, policajci u civilu su lomili noge kolegama policajcima. Juce sam bio svedok kako napadaju policajku u civilu. Ima i snimak na TV-u. Policajci u civilu bacaju kamenje na svoje kolege. Boze, al si ti inteligentan. Moze da te opere samo ako si placen da napises to sto si napisao.

    2. Svemir, Svaka Vam cast, sve ste napisali . Slazem se potpuno s vama.
      Nadam se da imamo dovoljno istomisljenika.

  5. Koji policajci su povređeni? Ovi u punoj ratnoj opremi ili ovi drugi u tesnim majicama koji su ih napadali?

  6. Dobro ste prošli kako se ophodite prema narodu. Iživljavanje koje se videlo nema ni u Rusiji ni Severnoj Koreji, ili oni bolje sakriju. Svejedno bruka za časne policajce

    1. Idi u Evropu, bilo gde i pokusaj da udjes u skupstinu. To tamo zovu TERORIZAM.

      1. Video sam ona tri momka koji su sedeli na klupi… zamalo da prelete do skupštine ali ih pendrek sprečio. Saseći “terorizam” u korenu

        1. Svemir, Svaka Vam cast, sve ste napisali . Slazem se potpuno s vama.
          Nadam se da imamo dovoljno istomisljenika.

          1. Brankice, ima nas i previse. I budi sigurna da su ovi, sto malo malo pricaju o nekakvim botovima, ustvari pravi botovi.

  7. Ребићу,ти си очигледно нешто побркао,није Вучић Бог па га слепо слушаш,кад те прави Бог буде кажњавао за ово што радиш,неће помоћи оно“ опрости ми Боже“ .Надам се да ћете стићи Божија казна адекватна злу којим мучиш свој народ.

  8. Ti koji su napadali policiju su njihove kolege iz službi i sl. Služba i huligani, sa kojima se druži mali princ, napadaju policiju a policija, posebno žandarmerija, bije narod. Kamere su sve zabeležile pa ti je džabe Rebiću da se praviš blesav. No pasaran.

  9. sada će rebic sa radnicima da ispita kako on kaže uticaj stranog faktora na radikalizaciju protesta. kako je rekao ima ih raznih zemalja no mene čudi da nisu pronašli strani faktor iz severne makedonije naravno imajući u vidu uticaj našeg faktora u dogadjajima kada su protestanti ušli u spbranju makedonije a medju njima je bio i član naše ambasade u skoplju inače pripadnik
    bia. šta je taj junak tamo radio i da li je doprineo radikalizaciju protesta u toj bivšoj republici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.