Recikliraj telefon i uštedi na PDF pretplati na Danas

Akcija prikupljanja EE otpada traje do 29. decembra

Ostavite komentar


  1. A gde da se preda EE otpad u ( sto bi uceni ljudi rekli) u unutrasnjosti, tj. manjim gradovima? Nije Srbija samo Beograd!!!

    1. Od necega mora da se pocne…List Danas nema infrastrukturu da pokrije celu zemlju. Hajde da pocnemo od Beograda pa kada se pokaze kao dobro mozda ce i neki drugi listovi slediti ovaj primer.

  2. Ja imam najmanje četiri stara NOTBUKA, tosu nekad bili ono što su danas Laptopovi, samo su veći i glomazniji našlo bi se tu još koješta, ali dragi prijatelji ja imam 75 godina i ja ne. Ogu to odneti na navedena mesta. Nadajući se da će nekome to trebati za nešto, obrisao sam ih od prašine i opet čekaju neko vreme. U drugim zemljama se to rado otkupljuje i koristi, d samim tim ne zagađuje se okolina. Ipak hvala Danasu što je pokrenuo bilo šta po ovom pitanju. Funkcioneri su mnogo zauzeti

  3. Ova akcija vam je fantastična!
    Imam gomilu elektronskih uređaja koji mi se vuku po kući i koje ne znam gde da odložim.
    KJedini problem je što kod tri od četiri vaše predložene lokacije postoji ozbiljan problem parkiranja.
    U Beograd na vodi ne zalazim!
    Možete li da postavite te kutije negde na Novom Beogradu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.