Republičko tužilaštvo štiti Beograd na vodi

Godinu dana pošto je zbog nezakonitosti zatraženo poništenje ugovora sa arapskim investitorom, u kabinetu Zagorke Dolovac - muk

Ostavite komentar


  1. I ja bih stitio toliku investiciju…da ne bi radili kojekakvi medjunarodni sudovi,a tamo se ne provodimo bas dobro.

  2. Тужиоци морају да знају да не поступање по закону и одлучивање ко ће одговарати пред законом а ко неће није на њима а таква одлука је директно вођење у анархију. За такав поступак се сигурно кривично одговара јер сама анархија не спровођењм или делимичним спровођењем закона по нечијем личном избору неможе дуго да траје а у анархији сви ми губимо.

  3. da je sreće da smo složni, da podrzimo inicijatore ove tuzbe, i materijalno i na svaki način, da prozovemo vladu zašto je dopustila ovu i sve ostale štete, zbog kojih postajemo najsiromašnija drzava u okruzenju, u Evropi, ..
    Uništiše sve što smo imali, uništiše nam budućnost, a pojedinci ne mogu mnogo učinit, kada je Tuziaštvo pod njihovom čizmom. Treba se obratiti medjunarodnoj zajednici za pomoć

  4. Naravno da treba da štiti nešto što će koristiti ne samo Beogradu već će koristiti i Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.