OJT Niš odredilo glumcu Draganu Bjelogrliću zadržavanje od 48 sati (VIDEO) 1Foto: FoNet/ Medija centar

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić je jutros oko četiri časa u hotelu Ambasador fizički napao režisera Predraga Antonijevića i zadao mu nekoliko udaraca u glavu, potvrdio je za Danas portparil Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

On je kazao da je OJT ovaj fizički napad kvalifikovalo kao krivično delo nasilničko ponašanje, a da je Bjelogrliću određena mera zadržavanja od 48 sati. 

– On će sutra kao osumnjičeni biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu i biće doneta odluka o daljim merama u vezi sa ovim slučajem- rekao je Stanojević.

Zbog ovog incidenta zakazana je i hitna sednica Saveta Filmskih susreta.

Naši izvori su kazali da je incident rano jutros Policijskoj upravi Niš prijavio Antonijević, a da su izjave u policiji o tome šta se dogodilo dala obojica.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi incident, kao i fotografija povreda na licu Antonijevića.

Bjelogrlić dao je jutros izjavu u Policijskoj upravi u Nišu u vezi sa fizičkim sukobom čiji je učesnik, potvrđeno je nezvanično za naš list.

Prema izvorima Danasa bliskim niškoj PU, policija je izašla na lice mesta po prijavi da je u  kafe-restoranu hotela „Ambasador“ u Nišu došlo do incidenta, u kojem je Bjelogrlić navodno više puta udario u glavu reditelja Predraga  Antonijevića.

Naši izvori su kazali da je incident prijavio Antonijević, a da su izjave u policiji o tome šta se dogodilo dala obojica.

U niškom Osnovnom javnom tužilaštvu su za naš list kazali da “prikupljaju informacije vezane za ovaj slučaj” i da će više moći da kažu danas oko podneva.

Bjelogrlić i Antonijević za sada nisu odgovorili na pozive i poruke našeg lista.

Antonijević za sada nije odgovarao na pozive i poruke našeg lista.

Prema pisanju medija, oni nisu u dobrim odnosima od 2016. godine kada je Antonić optužio Bjelogrlića da mu je navodno nudio mito.

Obojica se nalaze u Nišu zbog Filmskih susreta.

Film “Toma” čiji je režiser Bjelogrlić otvorio je u subotu 21. avgusta ovaj festival.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari