Velika količina kiše i jak vetar u Srbiji: U Beogradu ulice poplavljene (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. E vi novopeceni inzinjeri Gde su vam kanali oni nekadasnji ispred kuca,? U betonima eto vam sad!

  2. Prethodni komentar niste objavili, nadam se da ovaj hocete: delovi Novog Beograda i Zemuna vec sedam sati su bez struje (a mnogi i bez vode). Time su direktno ugrozeni zdravlje a i zivoti starih i bolesnih ljudi koji tu zive, kao i male dece. Nazalost, nijedan medij (ukljucujuci i vas) o tome nista ne pise. Elektrodistribuciju je nemoguce dobiti, jer su svi operateri satima nedostupni. Napisite nesto o ovome, mozda pomognete ljudima u nevolji. Ako vas tema ne zanima, ili vas mrzi da o ovome izvestavate – izvinjavam se na uznemiravanju…

  3. neki od nas su bili mesecima bez struje… Čuj, sedam sati. Mnogo ste mi se vi pogospodili…

Ostavite komentar


Društvo

"Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost": Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta? 10

„Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost“: Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta?

„U cilju očuvanja identitetske socijalizacije, smatram da se mora povesti računa o udžbenicima od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole, iz oblasti srpskog jezika, istorije i geografije, a na mlađem uzrastu iz poznavanja prirode i društva“, poručio je premijer Miloš Vučević, prilikom predstavljanja svog ekspozea u Skupštini Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.