Roditelj učenika koji je maltretirao nastavnicu u Trsteniku dostavio školi nalaz za dete

Ostavite komentar


  1. Svaka kazna, osim isključenja iz škole, bila bi smešna. Ne želim ni da zamišljam da profesorka mora ponovo da se sretne sa onim … hmmm … momcima.

  2. Izbaciti ih iz škole što pre! Sad se setio da donosi potvrde verovatno lažne, verovatno je i on nekad bio takav.

  3. Izbaciti iz škole i da ne upiše drugu u krugu od 50km oko Trstenika.kakva medicinska dokumentacija sada? Što sa njom nije upozna školsku upravu ranije.

  4. Proveriti medicinsku dokumentaciju i ako postoji bilo kakva zloupotreba ili falsifikovanje kazniti i roditelja ali i lekara ( i oduzeti mu licencu).

  5. Samo izbacivanje iz škole, deca nasilnici najverovatnije od roditelja nasilnika, i otac umesto da ga dobro izmlati, on donosi papir kao znate mali je dobar samo ostraumiran. Sutra će ko zna šta da uradi pa šta će onda ponosni otac reći?

  6. Koje bre „dete“ od 17 godina…. Menjajte zakone! Svako sa preko 16 odgovara jednako kao i odrastao čovek.

  7. Smeniti i Direktora i sve rukovodece organe u školi, pa će se više truditi oko bahate dece da ih dovode u red

  8. Ako ima psihickih problema neka se leci. A ne da imamo potencijalnog serijskog ubicu u buducnosti.

  9. Roditelja koji se sad setio da dostavi „nalaz“ za dete poslati u ludnicu, dete u popravni dom,a doktoru oduzeti licencu i problem resen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.