Roditelji osmaka podneli tužbu protiv Ksenije Vučić i TV Pink

Traže naknadu nematerijalne štete u iznosu od milion dinara

Ostavite komentar


  1. Tužba predstavlja hajku na nju kao ženu?! I to izjavi neko ko je kao novinar!!! A tužba je protiv objavljivanja lažne vesti i navođenja punog imena i prezimena maloletnika. Kakve to veze ima sa njom kao ženom?

    1. pa, to se zove spin, ali valjda na sudu spin neće proći kao činjenica.

    2. Nema veze sa ženom, a žena nema veze s mozgom. Za ono što radi, mozak nije potreban, samo volja i pohlepa.

      1. zona sumraka:Nemaju mozga oni koji zloupotrebljavaju decu u političke svrhe.

    3. Šta će maloletnik na demonstracijama.???? Nije maloletnik u uličnom neredu , kada treba da odgovara onda je maloletnik. Isti slučaj kao i pri upadu u RTS. Roditelji manje se bavite politikom i ogovaranjem a više pazite na vašu decu. Vlast se rešava na izborima i SAMO na izborima.

      1. e vidiš – zahvaljujući tebi i takvima kap što si ti na vlasti u srbiji je najgori šljam koji pravi sprdačinu od obrazovnih institucija – šljam kojem je problem da upišu srednju školu. a kad je upišu onda sve naredne diplome KUPUJU – e zato se deca bune, DECA NE PRISTAJU DA IM BUDUĆNOST ODREĐUJE LJUDSKI OTPAD KOJI SI TI DOVEO NA VLAST

      2. Pa to su bili protesti đaka osnovaca znači maloletnih lica zbog pokradenih testova, pa normalno je da će maloletni đaci biti na njima. Šta pričaš? Kakvi neredi ulični? Deca su posle svakog protesta očistila đubre koje su napravili tokom dešavanja za razliku od primitivaca koji su došli u Beograd na proteste AV-a koji su zapišavali i balegali po haustorima i sedeli na zastavicama Srbije, držali ih pod guzicom i gazili dok su odlazili. Za zastavu države Srbije su junaci kao Mihailo Katanić da ne bi pala neprijatelju u ruke i život žrtvovali na šta su ga čak i Bugari proglasili junakom koji se retko sreće a ti našao da pljuješ po deci. Pljuj po tim odronima ovoga naroda koji samo gamad mogu da dovedu za podršku svoje izdaje i zatiranja obrazovanja, privrede, kulture, zdravstva i svesrpskih interesa. Beže nam bre deca iz Srbije glavom bez obzira da služe i traže bolji život po svetu a takvi kao ti ih još napadaju jer vide da je ovo zemlja prevare, pljačke, korupcije i beznađa. Dokle ćete biti slepi kod očiju? Ne brukajte ni sebe a ni ovaj oduvek slavni narod i „ne pljujte u poparu“, to su naša pametna deca a ovu protuvu koja ne može pošteno pare da zaradi i pristaje da bude deo hajke na decu i omladinu treba najstrožije osuditi i obeležiti.

    4. Miško:Oni su trebali dapodnesu tužbu protiv onih koji su zloupotrebili decu za sticanje jeftnih političkih poena.

  2. Proteste maturanata je orgazivalo Djilasovo kumce.. to je prava istina.

    1. Ne lupaj da’l mozga nemaš? Baš će maloletnik da organizuje sve školarce (osnovce) po Srbiji, deca sama osećaju prevaru i znaju šta se radi nego vam je svima krivo što su u tom dobu lako pokretni i složni. Ne lupajte gluposti… Nije ih niko organizovao ni u Beogradu a sigurno ni u Nišu i td… Samo spinovanjem može neko da lupeta kako osnovci dižu pobune u celoj Srbiji. To lako ne ide ni odraslim osobama a ne deci. Nemojte ljudi da se sramotite takvim maloumnim izjavama pobogu.

    2. Umesto da se zabrinete zbog cega su i deca pocela na ulici da protestuju, vi, krseci zakon i sve principe humanosti, pozivate na linc te iste dece. Ubedjujete sami sebe u lazi.Uostalom, kod vas je laz postala odavno jedina i vrhunska istina.

  3. Oni su beskrupulozni i ne prezaju ni od čega. Ne libe se da gaze čak i po deci!!!

  4. Ona ima novinarsku etiku kao i njen izabrani model politički pedigre…zato protiv te ambrozije maksimalno do kraja.

  5. morala bi da zna da nije lepo da ajka bilo čije dete, naročito da dovodi njegovu bezbednost u pitanje zloupotrebom radnog mesta za širenje neistine. Kao žena, morala bi da zna, da joj taj potez neće vratiti bivšeg supruga koji sada živi sa drugom ženom.

  6. Чудно! Родитељи туже новинара јер је објавио име МАЛОЛЕТНОГ ученика, а НЕ БРИНЕ ИХ што је њихово дете на месту ГДЕ МУ МЕСТО НИЈЕ!?! Ово је чиста манипулација малолетницима!
    Ако тако наставимо, тужићу и ја родитеље јер ми њихово дете (а и остали протествујушћи) угрожавају нормалан живот у граду!

    Политиканти свих боја, ПРЕКИНИТЕ са надмудривањем преко леђа народа! Није вам Србија прћија!!

    Надам се да ће коментар бити објављен, и поред тога што није у складу са уређивачком политиком коју водите.

    1. Jadranka, posto si tako lepo definisala ‘manipulaciju’, i ‘politikante svih boja’ ajde nam lepo definisi to sto je pravosuđe u Srbiji presudilo da Mitrovicev sin “nije kriv” sto je pregazio devojcicu od 17 godina i sto ju je ubio, ugasio joj zivot. Kao neko ko je napisao da ‘Srbija nije prcija’ sta mislis o presudi po kojoj ubica nije kriv sto je ubio bilo koga, kamo li DETE.

      1. Искрено речено, какве везе има митровић млађи са тиме што коментаторки сметају демонстрације?

        1. Hoćemo li najiskrenije? Kakve veze imaš ti sa Tatjanom kad nisi Tatjana?!

    2. Jovanka Nicin ako niste znali objavljivanje imena maloletnika je PROTIVZAKONITO , po zakonima republike Srbije. Izrazavanje neslaganja protestima je U SKLADU SA ZAKONIMA republike Srbije, slagao se neko sa tim ili ne. Ali to vas ne uce na kursu za BOTOVE.

        1. Pa šta ako zakon nije „predvideo“?
          Da li to znači da je zbog toga dozvoljeno kršiti drugi zakon koji izričito zabranjuje objavljivanje imena maloletnih lica?
          Od kad ste vi botovi kvalifikovani da tumačite zakone? A da, samim tim što ste botovi, vama je sve dozvoljeno, samo ako je protiv opozicije! Ili barem vi tako vidite stvari…

    3. Vidiš da ti je objavljen komentar, ipak nije ovo Informer ili druge novine koje radije čitaš.
      A ovoj „novinarki“ je najveća kazna to za koga je bila udata. Gore od toga joj ne treba.

      1. Moj komentar nije objavljen!!!. Očito se novinaru Danasa nije dopao!!!.

    4. @…“Надам се да ће коментар бити објављен, и поред тога што није у складу са уређивачком политиком коју водите.“

      „Aj“, priznaj ko te naucio taj rec „uredjivacka politika“!

      Idi na B92, Alo, Informer, Pink…, pa reci da je, npr. Vesic kaznjen – jeste! – sa 300 000 din. zbog lazi o opozicionom lideru, pa javi je li objavljeno.
      Vazi?

    5. Hajde da ja tuzim tebe Jadranka jer zbog nemoralnih radikala kao sto si ti deca nemaju normalan zivot. Po zakonu maloletnicima se ime ne objavljuje, I tu nema diskusije. Ili mozda zakoni vaze kada idu vama radikalima u prilog. Nemate vi ni stida ni srama, a o obrazu da ne pricamo. Lepo vama Bakic rece, bice jurenja po ulicama, ako pre toga ne pobegnete u Rusiju, vasu majku.

    6. A gde mu je mesto da sedi kuci i slusa lazi polu pismeni politicara i mrzitelja srba i diktatora ne to su prava deca koja nisu glupa kao njixovi stariji sugradjani stop manipulaciji i tiraniji gotov je

    7. Jeste mu mesto tamo i svim maturantima je bilo mesto tamo i tada. Ne nego su trebali da ćute kao p****. Svaka im čast. Doći će i njihovo vreme nadam se uskoro pa će kada do sada mi nismo a trebali smo satrti ove veleizdajnike Srpstva.

  7. Искрено речено, какве везе има митровић млађи са тиме што коментаторки сметају демонстрације?

    1. Pokazuje odnos vlasti prema građanima. Jedan može da ubije i ne odgovara, drugi idu u zatvor jer nemaju 5000 za neku kaznu, nebitnu. Jel sad razumeš?

  8. Ksenija, duso, polna pripadnost te ne oslobadja od obaveze postovanja zakona i kodeksa novinarstva. Od toga cete verovatno osloboditi tvoj bivsi jer on je i sudska i izvrsna vlast u Srbiji. Ali nije u Strazburu.

  9. Поштоване колеге сајта дневног листа „Данас“, видим да сам вам својим коментаром подигла ниво читаности бар овог написа, чему у прилог говори и број оних који су прокоментарисали моје размишљање.
    Драго ми је да сам вам тиме и не хотећи помогла, али моја захвалност вама је тим већа јер сте ми, објавом свих коментара, дали могућност анализе профила читалаца овог дневног гласила.
    Поздрав и свако вам добро желим.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.