RSE: Ruske i kineske dezinformacije o korona virusu

Ostavite komentar


  1. Kako se Danas brzo uhvatio za ovu američku propagandu! Sad su Rusi i Kinezi krivi za njihovu nesposobnost. Deca su mi u Njujorku, hvale gradonačelnika koji je oslobodio hotele za 5.000 lekara, za sedam dana pripremio preko 100.000 novih postelja, obećao pomoć svakom građaninu, ali se čude kad sveznalice u Srbiji kažu da im Sajam nije dobar. Jeste li videli šta je Njujork spremio za obolele i gde će ih smestiti? Dakle, vašem natezanju konopca na jednu stranu veruju samo Danasovi botovi. Ajde izlupetajte se do kraja!

    1. Svaka ti je na mestu,samo ne znam kako su ti to objavili?vecinom što im ne odgovara ne objavljuju!!!Što ne objave priču medicinske sestre iz Detroita?

  2. Ovo što tvrde zapadni i prozapadni mediji o Rusima i Kinezima umnogome je istina – dobili su konkurenciju, i to ozbiljnu, u vođenju propagandnih ratova. Istina nije na ceni, došlo je vreme tzv post (čitaj: nafriziranih) istina. Zapadnjaci nemaju više propagandni monopol i bune se nekako haotično i nemoćno. Baš mi žao…

  3. Juce su se na francuskim televizijama pojavili snimci “ vece “ kolicine isporuka “ krematorijumskih urni “ u Kini , a familije obolelih su obavestavane ( telefonom ) da mogu preuzeti svoje u odredjeno vreme . To navodi na zakljucak da je broj zrtava Covid – a 19 mnogo , mnogo veci od zvanicnih najava . Ocigledno se nema izbora nacina sahrane . Vrlo cesti slucajevi su da su kompletne familije pokosene virusom pa nema ko da preuzme urne .
    Poznato je da N. R. Kina kontrolise informacije preko odseka Propagande Komunisticke Partije , jedine politicke partije a “ brat “ Xi Jinping se proglasio za “ dozivotnog preCednika „, diskretno uklonivsi sve “ prepreke “ koje bi “ ometale “ u svom dozivotnom radu. . .

  4. Ameri su kraljevi propagande,laži,insinuacija i nameštaljki,svoj socijalni i društveni mir gradi na tuđim nesrećama,iskonstruišu krizu nalupaju neku državu i opljačkaju njihova bogatstva običan ološ a ne policajac kako se to kaže.Najveća kriminalna zemlja koja laže i svoj sopstveni narod da bi imali podršku,Amerikanci su ograničeni a mi još Goti jer vidimo idole u njima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.