RTS kao lična televizija predsednika

Aleksandar Vučić odlučio da se pojavi na Javnom servisu, pa najavio gostovanje preko Instagrama

Ostavite komentar


  1. Instituciju Predsednika i treba nacionalni emiter RTS da isprati ali evidentan je nedostatak opste obrazovnog programa.

  2. Trebali su pozvati novinarke-policajke Obućinu i Tatalovićku da. mu kažu da ih ne zanima napredak Srbije, već propast da bi se mogao promeniti režim po nalogu Soroša i domaćih kolaboranata-tajkuna.

  3. Novinarka se žali kako se Vučić samopoziva, a zatim kaže da ne zna da li je to tačno. Ceo tekst je napisan na toj osnovi, iako ne znate, niti ste proverili da li je to istina. Što se tiče pojavljivanja DS, mogu i ja da se žalim što me nema na RTS-u, otprilike bih isto glasova skupio.

  4. Bojkot gledanja i placanja preplate a opozicija da garantuje da kada dodje na vlast nema prinudne naplate

  5. Kao da se ponosite ovakvom statistikom,narocito u poredjenju sa DS.Vreme je da se konstatuje de facto stanje:predsednik da,ali uze Srbije(kao sto je bio Nikolić )i treba mnogo stvari do normalizacije stanja.To nedaje pravo na korupciju,kriminal,izdaju…

  6. RTS lopuze, koje nam svakog meseca, odlukom razbojnika Vucica i njegove bande, nezakonito otimaju sada po 299 dinara (3500000 brojila x 299, priblizno osam miliona evra), jednog dana odgovarace zajedno sa svojim glavnim sefom za sve pljacke i zlocine prema gradjanima Srbije. Kuda ide, osam miliona evra svakog meseca, gospodo RTS, kad dodje vreme, pevacete kao slavuji…

  7. Placam tri ptretplate za televizije RTS,Pink i Happy koje ne gledam jer placam kablovsku pa ne moram kad ne zelim da ih gledam jer iritiraju njihovim programima pogotovo pojavljivanjem naseg svevisnjeg od jutra do sutra kao da navedeni nema nista drugo da radi nego da se ne retko bez potrebe obraca narodu pa nas tera da stalno koristimo daljinski.Bas me cudi da nije svestan da je svojim obracanjima bas dosadio.Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom osim RTS-a,Pinka i Happy televizije polako ali sigurno bivaju pod kontrolom sevisnjeg

  8. Zašto opozicija ne bi povela kampanju za masovno bojkotovanje TV pretplate, dok se ne reguliše status RTS, kao nezavisnog Javnog Servisa.

  9. Sve pomenuto je katastrofa za drzavu, ali najvise mi smeta sto je prilikom svakog Vucicevog pojavljivanja gledanost ogromna. Veca cak i od debilnih reality programa.

  10. Ne bi me iznenadilo da uskoro, gde god moze , precednik obrise sve komentare na svim mogucim sajtovima koji o njemu ne govore u superlativu.
    Ničija nije do zore gorela..

  11. Oboje vole svoj posao, i oboje vole Srbiju. Ako se kaže kuća, svaki će zamisliti drugačiju, na rts-u napraviše svoju zajedničku sliku, pa ju dele. Ja volim srbiju, ali je ona za mene vazduh koji dišem, voda koju pijem i zemlja koju gazim, dok je njihova srbija, uprava nad svom zemljom. Moja njiva, njihov je drum…

  12. Mi ne gledamo Rts uopšte ja hoću da prestanem da plaćam nešto što ne koristim Gospodin predsednik zloupotrebljavaju i manipuliše sa građanima ove sve ukazuje da je jako uplašen jer mu je teren postao klizav kao i njegovim saborci a gotovi ste narod je pogledao, ćuti, ćuti, ćuti.

  13. Na spomeniku poginulim radnicima RTS-a, u bombardovanju, piše: ZAŠTO? Baš se pitam…

  14. Ponovi Srbinu 100 puta da je Vučić predsednik i on će stvarno u to da poveruje. Dokaz su komentari. Svi bi trebalo da imamo sećanje na to ko je i šta je Vučić i to ne zavisi od mišljenja, već od njegovog minulog rada koji je svima poznat…Prestanite s tim Predsednik…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.