RTS: Trošak za Olimpijadu dva miliona evra (anketa)

Ostavite komentar


  1. LJudi, ne sekirajte se, sta je bitno sta prica diktator? On bi da RTS lici na "Pink" i "Kopernikus". On bi da mu Dejan Andjus bude urednik sportske redakcije RTS-a. U svakom slucaju, nije izdrzao da 15 dana sportisti budu u centru paznje Srba i da na njega niko ne obraca paznju. Ponasa se kao razmazeno deriste. On prosto pati da bude u centru paznje. Svaka cast kako ste odradili OI! A on ima svoj "Pink" i svoj Studio B(ot).

  2. J*a Bujke,

    načeo te premijer, kao karijes zdrav zub. Plombira te za sada, pre vađenja.. Na to si bio spreman kada si se u to kolo faĆo.

  3. A pritajeni zmaj se svađa sa samim sobom. Najmanji budžet imamo u regionu!? S druge strane, Srbija je po rečima premijera privredni tigar u istom tom regionu! Kako je to moguće? Šta ne odgovara istini pitanje je sad?

  4. Troskovi manje vise ali sadrzaj i kvalitet izveštavanja su bili slabi. Hitno nešto menjajte.

  5. Ljudi, pazite sta pisete, jer moze premijer zbog toga da sazove konferenciju za stampu.Da nam sve pojasni sto sam ne razume.

  6. Prenosi sa OI su bili osrednji a komentatori … Utišavali smo ton zbog nekih.

  7. A, zar za ekipu sa RTS ne vazi ona uredba od pre godinu dana kojom su umanjene dnevnice u zemlji i inostranstvu?

  8. RTS, svaka cast na brzom i jasnom odgovoru. Na sledecoj konferenciji za stampu pitajte Premijera koliko su stvarno kostali aprilski izbori i cemu su oni sluzili kada je sve ostalo po starom. Trazite jasan i konkretan odgovor, prekinite ga kada pocne sa verbalnim egzibicijama. Dosta izviljavanja nad gradjanima |Srbije.

  9. Nije razlikovao sraf od eksera, bio je lenj, lazljiv i stalno me potkradao, ali je umeo drsko da otima od svih nesretnika koji su zalutali u gvozdjaru…

  10. Tako i treba odgovoriti velikom vođi i prekinuti jednom za svagda te negove histerične tirade. Ovaj odgovor RTS-a treba pročitati u udarnom terminu, a po meni bi to trebao lično da pročita generalni direktor Gospodin Bujošević, pa makar posle toga bio smenjen. Gospodin Bujošević je odličan novinar i ne bi trebao da se plašia posebno ne od Vučića.

  11. Troskovi su nesto manji nego okolnih zemalja.Sarapa jutros na farma-televiziji predlaze ukidanje RTS,Sarapa koji je ostao bez posla na Studiu B sada predlaze da stotine novinara ostanu bez posla!

  12. Izbor prenosa je bio katastrofalan. Komentarisanje većine sportova očajno.
    Pojedini komentatori, nisu znali da pročitaju imena takmičara. Ovaj mladi koji prenosi vaterpolo je u tome prednjačio.
    Donekle je popravljen utisak kod prenosa gimnastike kad su dovodili stručne konsultante da objasne šta se dešava. Ali i tu je RTSov komentator stalno gušio preteranim željama da već koliko sutra i Srbija ima nekog dobrog gimnastičara/ku.
    ““““Rale““““ se gubio u preteranoj euforiji i kad je prenosio kvalifikacione trke u plivanju. Valjda mu je tako naređeno ili on čovek misli da tako treba.
    A šta tek reći na pozdrav koje su kolege (mislim da je i tu bio ““““Rale““““) uputile pokojnom Dušku Koraću nakon pobede Jamačana u štafeti 4×100. Strašno!!!!
    Uglavnom katastrofa, ali to je na RTS-u tako i za očekivati.
    Nakndano sam se stio da sam OI iz Londona pratio na Eurosportu. Sada toga nije bilo pa sam bio silom prilika okrenut ka RTS-u.

    Ocena: 1

  13. Za 37 ljudi je ovo ipak previše – avionska karta je bila preko 2000 evra po osobi, a smeštaj po danu i po osobi oko 250 evra. Kvalitet programa je takođe bio prilično loš, obaveštavali su nas isključivo o sportovima u kojima su se naši sportisti takmičili, dok su sve ostalo potpuno ignorisali.

  14. @Bosa Sosa
    Baš mi je pao kamen sa srca kad sam saznao koliko je RTS potrošio za praćenje Olimpijade koje je gledala cela Srbija. Još da saznam na šta je Vučić utrošio 11 milijardi dolara koliko se zadužio za ove četiri godine, a smanjio je plate i penzije i rasprodao sve što je mogao, a tek će ono što je preostalo: plodnu zemlju, EPS, Telekom, PKB i td.

  15. Orvelovu Olimpijadu bi prenosio PINK bez troškova, a Srbija bi pobedila ispred Amerikanaca.

  16. da li su u sve to uračunati troškovi puta, boravka, karata za takmičenja tome nikolića sa suprugom i celokupnom svitom. u čije ime i kojim povodom (osim provoda) je tamo boravio? ako je pisao reportaže za rts, onda ok…jer, sve smo to mi platili.

  17. loše ste odgovore ponudili. lično nisam zadovoljna što znam da rts može da bira šta će direktno da prenosi, a prenosili su npr. golf ili badminton a ne tenis npr.
    recimo da je nije bilo loše, ali je moglo bolje

  18. Osnovno pitanje je da li je RTS u vreme emitovanja događaja sa OI ostvario dodatni prihod od reklama veći od troškova (2 miliona evra). Ako nije, zašto nije? Nije velika mudrost potrošiti novac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.