„Rudnik litijuma neće biti otvoren“: Ekološki aktivisti odgovaraju Vučiću, povodom njegove izjave da treba razgovarati sa Rio Tintom

Ostavite komentar


  1. Pored slikanja sa sneckom, on je „imao brojne susrete sa liderima“ kako kazu sve nacionalne TV, a i neke druge sto pretenduju da se ulaguju kao K1 i Kurir. Naravno, da ne navode te brojne lidere osim onih koji mu naredjju sta treba sledece da uradi

  2. Podrška Mariji Alimpić, svim ekološkim aktivistima, poslanicima, gradjanima koji sprečavaju rudarenje ne samo u Lozničkom kraju, već i u celoj Srbiji!
    Verujem da će uskoro doći vreme kada će se prepispitati aktivnost svih rudnika i fabrika koji ugrožavaju život svih nas!

  3. У чије име преговара председник? Да ли је то његова дедовина? Нећемо дати Јадар! Нећемо председниче. То је наше!

  4. Прец’едник ономад изјави :“ Ко ће да врати милијарду евра Рио ТИНТУ? Ваљда РИО ТИНТО има папире коме је све давао новац до сада за лобирање ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.