Ministar Ružić dao neopozivu ostavku

Ostavite komentar


  1. Nije Ružić dao ostavku zbog pucnjave u školi, već zbog toga što nečija glava ipak mora da padne. Da je on hteo da da ostavku zbog pucnjave u školi, onda bi to učinio istog dana kada se ona dogodila, prilikom prvog sledećeg obraćanja javnosti.

  2. znači povlačenje iz političkog života ovog nesrećnog naroda a ne
    abolicija-kao priprema za novu funkciju i sknavljenje svih nastradalih.

  3. Pozdravljam ovaj čin gospodina Ružića, koji mi do sada moram priznati nije bio simpatičan. On je preuzeo odgovornost mnogih u društvu

  4. A direktorka? Ona treba isto da podnese neopozivu ostavku, najmanje iz moralnih razloga

  5. Vlada treba da podnese ostavku! Ostaće upamćeni po ovoj tragediji za vjeki vjekov!

  6. Eto, dobili ste ostavku i ŠTA SAD?
    Ništa nismo naučili iz ove tragedije. Upiranje prsta vodi još većoj polarizaciji društva i još većem nasilju. Kad smo svi toliko pametni, dal se nako zapitao šta je lično kao pojedinac učinio za ovo društvo, za ovu zajednicu, za dobrobit svih. Da li smo se zapitali koliko je svako od nas pojedinačno odgovoran za tragediju koja nas je zadesila. Zreli ljudi se pitaju gde je njihova odgovornost a ne traže krivce u drugom. Definitivno smo infantilno društvo.

  7. IDI STO DALJE…KAKAV BRE RUZIC I OSTALI SMRDICI. VI STE ULJEZI OVOG SISTEMA DA IMATE CASTI I MORALA ODAVNO BI OTISLI.

  8. Није довољно, и Жарко Обрадовић (СПС) био министар просвете , одмах да се врати из Беча и башкари се тамо о трошку народа ухлебљен је у Мега Тренду, а СПС да се повуче из власти одмах ,

  9. Hvala ministru na ostavci,to sam očekivala,počeli smo da se ponašamo odgovorno za nečinjenje.Očekujem da i ostali slede ovaj primer.mislim na onog sto je reko „Pa sta“

  10. Sad je povukao korak nazad da bi kasnije napravio nekoliko koraka napred. Ocigledno se sprema za vodju SPS-a i buduceg premijera.

  11. Nije on podneo ostavku, da jeste to bi učinio istoga dana kada se i dogodila tragedija, ovako mu je Dačić iznudio ostavku i verovatno ga u ovoj jadnoj državi čeka nova funkcija.

  12. Dao ostavku poslije deset dana(došlo naređenje odozgo -A.V.),a drugi treći dan poslije tragedije mlatio praznu slamu na RTS sat vremena u nekoj emisiji.
    Priče za malu djecu,a scenario gledamo svaki dan na Javnom servisu…ne skida se sa ekrana???

  13. Bravo! Tako trebaju svi da urade koji su zakazali u ovom dogadjaju, a odgovorni su!

  14. Sad na odmor, pa onda za koji mesec nova pozicija na kojoj se kupi kajmak. Lep zivot.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.