Ružić: Učenici koji su maltretirali profesorku u Trsteniku biće najstrože kažnjeni

Ostavite komentar


  1. Nazalost danas decu edukuje ulica, kafici i internet i da ne zaboravim na farmu zadrugu i slicna govna. Roditelje nije briga za decu (cast izuzecima) oni zive u nekom transu (mislim na politikom obojene) i one kojima je dete luksuz (zbog finansijske situacije) i smatraju ih nuznim teretom. Mnogi roditelji provode vise vremena po kladionicama i kaficima ili kod prijateljica i komsinica nego kod kuce. Drugo nesmes detetu vise ni samar da opalis ili da ga povuces za uvo jer boze moj to je protiv zakona. Svaka nova generacija je gora i gora. Isarali su gradove sprejevima pa se cini da zivimo u crtanim romanima a ne u stvarnosti. Eto toliko.

  2. Direktori uvek nadju resenje, nasilni ucenici su „posledica profesora Koji ne mogu da ih savladaju“, pa onda lepo urade sve da profesor odustane od svog poziva. Ovakav populisticki pristup I prikrivanje problema nece izaci na dobro

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.