Sa kojim problemima se suočava LGBT+ populacija u Srbiji? (ANKETA)

Danas pita, građani učestvuju: Pomozite nam da saznamo

Ostavite komentar


  1. Ја сам за то да се они не експонирају као парада поноса, у својој кући нека раде шта им је воља, одвратно је гледати их.

  2. Ja stvarno ne znam šta oni više hoće? Ko ih diskriminiše, kad imaju veća prava od nas. Tri puta sam, kao samohrani roditelj, ostala bez posla (u gradskim preduzećima) i sredstava za život, u ovih 8 naprednjačkih godina. Da sam lezbejka, niko ne bi smeo da mi da otkaz, jer bi neka NVO odmah skočila.

  3. Loše stvari su nam se počele događati tolerisanjem sodomije ( seksualna izopačenost, gej brakovi i rodno zbunjeni, sklapanje istopolnih brakova, LGBT ) pod izgovorom „građanskih prava“i načinom života. Ta bolest se prenela sa zapada pod lobističkim nasiljem manjine nad većinom. Sodomija je alat za ulaz u globalne kolektivizacije i kontrole. Tajna istina je da je sodomija mnogo više od toga. Ona predstavlja tajni ritual političke moći elite na obe strane koji podržavaju sodomiju i učestvuju u pervezijama i nejasnim seksualnim ritualima gde često uključuju i decu. Globalizam, kolektivizam, homoseksualnost i sodomija su rezultat moralnog pada na masovnoj skali.
    Sodoma i gomora u Hrišćanskoj i Muslimanskoj tradiciji su sinonimi za okoreli greh, blud, homoseksualizam i zločin protiv prirode. Niko njima ne brani da budu što žele kod svoje kuće. Nametanje tiranije u izopačenosti je neprihvatljivo i štetno po društvo i natalitet koji i onako drstično opada. Zato nam treba ministatstvo za razum

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.