Sa novinarima najkomunikativniji Dačić, Mihajlović, Vučić, Brnabić i Lepa Brena

Ostavite komentar


  1. Najveće zlo su Srbiji naneli SPS i ovaj Dačić. Kakav je on prevarant sa onim svojim mafijašima. Ne mogu da oprostim Tadiću kohabitaciju sa SPSom, zatim Koštunica, pa onda Vučić, kada Zorana obelodani šta rade u energeici Bajatović i Antić, odmah je lansiraše u drugo ministarstvo.
    Zato obožavam Sergeja koji kaže BAGRO…

  2. Bas me zanima ko je i po kom kriterijumu sastavio listu najkomunikativnijih licnosti sa novinarima u 2019 godini.Nisam siguran da je Aleksandar Vucic zasluzio da bude na toj listi, sudeci po tome sto nije bio jednako komunikativan sa svim novinarima nego je birao one koji su bili naklonjeni njemu i njegovoj politici i prema njima je bio kumunikativniji.

  3. Teško bi se onaj cirkus sa Vučićem mogao opisati kao komunikacija. To je pre jeftina, seljačka, pasivno-agresivna melodrama. U boljim državama se to leči ovde se to naziva komunikacijom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.