Šabić: Gradonačelnik Niša odustao od "crne liste"

TRAGOM
Burna reagovanja nakon najave Darka Bulatovića da će se praviti spisak Nišlija koje tuže grad

Ostavite komentar


  1. Pravljenje lista podobnih i nepodobnih nije pametna stvar. U Srbiji to ne sme da se dogadja.

  2. Mislim da je gradonacelnik prenaglio sa izjavom i da od toga nece biti nista. Stavljanje gradjana na neke liste nije uopste pametno vec diskriminisuce.

  3. Pravljenje listi nije nista lose vec je to pravljenje baze podataka radi poboljsanja i olaksanja u radu drzavnih institucija.

  4. Očigledno je upozorenje poverenika našlo plodno tolo u Nišu i poštovaće s e preporuka i zakonitost.

  5. Šabiću prestani sa političkim marketingom na račun naroda jer takav netrebaš pa mirno možeš dati ostavku pa se onda slobodno bavi politikom ali na svoj račun.

  6. S obzirom da je Na snazi,stroga,vojnička ,,discipina,,kadrova,,Sns Zasigurno su,sakupljani podaci prosleđeni,,s ,,voljom i na vrema,,,,dr Stefanoviću,za,,svaki slučaj,,.Sada,,može,,i,,da,, posluša,, upozorenja,, g,Šabića.Tako se TO ,.,napreDno,,radi,,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.