Šabić podneo krivičnu prijavu protiv zaposlenog na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. I direktorica Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu ima krivične prijave, pa joj niko ništa ne može.

  2. Izgleda da nema ko nije podigao krivicnu prijavu protiv Medicinskog u Kragujevcu. Rezultat, dekan se po ugledu na mentora, rektora, ide 28.02 u reizbor za jos jedan mandat. Smesna i tuzna si drzavo.

  3. Nakon onakvih demonstracija samovolje, da se rektor izabere iako je ministarstvo dalo preporuku da se stane sa postupkom, zaposleni na fakultetu su zaplašeni, vide da država ništa ne može toj grupaciji koja se krije pod plaštom autonomije univerziteta. Pod takvom strahovladom bira se ponovo i dekan i naravno da će biti izabran. Srbijo, zemljo, progledaj!

  4. Šabić bi trebalo da poseti i direktorku Univerzitetske biblioteke u KG, gde rade rektorov zet i sin genaralnog sekretara Univerziteta. Žena, inače mašinac po struci, menjala je Statut da bi uopste postala direktor, a zatim je i rektorovom zetu i sinu generalnog sekretara dala šefovska mesta i veću platu. Tako je pocela svoj mandat pre 3 godine, a šta je još radila lako se može utvrditi…

  5. Ovih dana smo saznali da je model Jednog Coveka i njegovih sendvicara preslikan i na visoko obrazovanje. Koliko malo časti, odnosno da li uopšte imaju i malo časti, akademski sendvičari koji će glasati ponovo za čoveka koji je dozvolio da lični podaci njegvih zaposlenih budu zloupotrebljeni na najgnusniji način.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.