Virtuelni sajam obrazovanja za buduće brucoše na Beogradskom univerzitetu 1Foto: bg.ac.rs

Univerzitet u Beogradu organizuje 22. i 23. novembra viruelni sajam obrazovanja tokom kojeg će se budućim brucošima predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

Zainteresovanim učenicima srednjih škola biće omogućeno da se upoznaju sa dekanima i profesorima fakulteta, da pitaju, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će otvoriti Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u sredu, 22. novembra u 10 časova.

Prvog dana predstaviće se: Biološki fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Arhitektonski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Mašinski fakultet, Hemijski fakultet, Građevinski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Matematički fakultet, Šumarski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Stomatološki fakultet, Fizički fakultet, Filozofski fakultet i Tehnički fakultet u Boru.

Drugog dana svoje studijske programe predstaviće: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Tehnološko – metalurški fakultet, Pravni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Filološki fakultet, Saobraćajni fakultet, Fakultet za obrazovanje učitelja i vaspitača, Fakultet političkih nauka, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Farmaceutski fakultet, Medicinski fakultet i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima i učenicama u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Virtuelni sajam može da se prati preko linka https://zoom.us/j/95792144785

Precizna satnica za predstavljanje pojedinačnih fakulteta dostupna je na sajtu Univerziteta u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari